U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Sta god vi pricali, meni prija da vidim s kim razgovaram.
Meni licno ne smeta da neko drzi svoju sliku,ali ako bi bilo pitanje ZA ili PROTIV,rekao bih PROTIV.Poenta ovog sajta je da edukujes na nacin na koji nemas na ostalim drustvenim mrezama,jer ovaj sajt ne sluzi za upoznavanje,vec za ispoljavanje svoje maste. I ja(govorim za sebe,ne u ime svih),bih vise voleo,kada bih stvorio sliku o recimo milici kroz njene definicije i postove,nego da joj vidim sliku i na osnovu izgleda sudim o njenim definicijama.Tipa "U jebote,jeb'o je,bilo me uvo sto su joj sranje defke,stavicu plus ipak boli me kara,mozda provali da je gotivim".Koliko god poricali,tako je.Pogotovo sto je sve vise omladine na sajtu,koje cu upravo ovako kao sto sam napisao razmisljati.I onda on stavi svoju sliku,ovaj svoju,ovaj svoju,i Kaizen doda opciju Poke...
EDIT:MIlica je u primeru samo zbog toga sto je njen post bio poslednji...
Jer ne može niko da okači tuđu fotku.
EDIT:Skinuću ovo sa avatara,samo koristim interaktvni argument.
To kačenje svojih slika na avatar je apsolutni prikaz opčinjenosti samim sobom!
Jasno je samim činom kačenja "lepih" fotografija. Dakle, osoba oće da kaže: Evo, оvo sam ja, lep sam, normalan, ja nism neki kretenko sa neta nego sasvim kul osoba koja jednostavno koristi internet i živi sad dokaz da i poneko normalan koristi net. Zašto ne stavljate ružne fotke, ne vi hoćete da se predstavite u što lepšem svetlu!
Па у праву си, прија и мени, ал за то постоји тема фотки вукајлијаша, ту тему углавном гледају активнији чланови који учествују на форуму бла бла, аватар ти гледају и аутори с којима не причаш и стварају утисак на основу онога што им понудиш :)
Да нисам причала с тобом, да видим први пут профил, помислила бих да се нека клинка приглупа жељна пажње, с којом можеш причати само о цвећу и бубашвабама и то ако јој се омане да склопи просто проширену реченицу. Јесте, предрасуде, али тако је, утисак се ствара на основу онога што је понуђено и не мора бити пресудан, али неким људима креира опхођење према другима.
+ 1 Ovo nisam znao kako da srocim. :D
Cara, aj ti kazi da ne zelis da predstavis sebe u najboljem svetlu.
Eeee, mylyce, onda je dobro sto smo pricale. Predrasude su cudo.
Svako normalan želi, ali pitanje je kome. Realno, vukajlijaškom svetu NE
hahahahah cara se mucenik trudi iz petnih zila da se predstavi u najgorem svetlu! i on je jedan od retkih autora za kojeg pouzdano znamo da mu govno smrdi, svi ostali seremo mirisljave papirice!
lloloollololololo
Pa sta ti mislis, kako su Artemida i DLZ napravile imena na sajtu?
Caro bruda, ja im pisem pesme, izjavljujem ljubav, saljem im cvece, opet nece. :)
Pazi, sad.
Milice, volim te..... I dalje nema plusica. :)
Stavio sam svoju sliku, jer sam hteo da mi uši dominiraju.
To i jeste glavna fora. Da te opčine a ti posle možeš samo da maštaš! lolo
Tezak je zivot nas umetnika. :)
Što neko reče ne smeta mi kad neko okači svoju sliku uopšte, ali ono nisam za to, ja sam recimo stavljao dva puta svoju sliku ali kad sam bio mali, zato što mi je smiješna slika, ne da bih se ono prikazao, sad na stranu to što sam najljepši, ali tako je...
Mada više volim da mi stoji neka sličica druga, kao npr ovo dijete što se beči, jer me vazda nasmije
Dopia džabe si skinula sliku sa avatara...Ja ću i dalje pomisliti na pekinezera kad se "sretnemo" na vuki...:homoseksualni smajli:
hahahahhahahahaha
ajL bi bek.. sa novim slikama
Dopia džabe si skinula sliku sa avatara...Ja ću i dalje pomisliti na pekinezera kad se "sretnemo" na vuki...:homoseksualni smajli:
Vidiš doppia kako možeš kontra efekte da izazoveš :) Nekada je bolje da te ne gledaju, nema svako pravo da gleda tvoje dražesno lice i oslađuje svoju sujetu tvojom fotografijom :)))