Moram nekome da se pohvalim

1. Честитке Корнелије, лепо их удоми :)

2. Честитке Корнелије, лепо их удоми :)

Hm... Kad to čujemo od tebe... Ne zvuči mi tako bezazleno. :D

3. Чисто сумњам, не знам шта ћу са њима. То више сестра пази но ја, ипак је куја њена и она више воли животиње од мене. Бацићу вам неку слику да их видите. Ћале оће да их баци негде, мени жао, ја бих то у азил, ко ће да их узме кад су мешанци. . .
    Живи били :)

4. Hm... Kad to čujemo od tebe... Ne zvuči mi tako bezazleno. :D

Ма опуштено :) Само се бринем о штенцима.

5. Ne brini, smekšaću te tučkom za meso pa će biti mirni kao i sad što su.

Svi bi da slome keksa, a ne znaju da je keks vec samleven.Bolje koristi tucak za te pilice :)))

6. upravo zam sze najeo čorbasti klompulj njam njam

7. Hahahaha Mađarštino jedna, ismijao sam se na post hahahhahahaha

8. Tibore, čiji si dupli?? :))

9. Cara! Jebi me ako nije Cara! :D

10. OPAAAAA, da se pohvalim, uš'o u top 2000 autora na vuki sinovi!

11. УСПЕО СИ У ЖИВОТУ ЗАВИДЕ ТИ СВИ!

12. Лажеш. лоло

13. I odma izašo iz istih hahahahahahah

14. Ма само нек си ти жив и здрав.

15. Значи зато мени скор одлази у курац ових дана? Све ћу да вас подавим у чорбастом кломпуљу!

16. Zagovorio dve jebačine kace vratim kući za uskršnje praznike, i napravio pilav iz prve! O da!

17. Post'o sam precednik na Rusiju! Ha!

18. Nisam, ja (za)jebavam.

19. Osisao sam se prvi put ove godine. Znate kaki sam sad lep...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.