Moram nekome da se pohvalim

1. Dadoh matematiku. Ostade još diplomski.

2. Kak' divan poslednji dan škole. Išli na roštiljanje, seljanke glumile dame, jeli, pili, itd. Napolju 20 stepeni a ja se kupam u prehladnom jezeru sa sve odjećom, jer sam bila tvrdoglava i tvrdila da se tu živa ne bih umočila pa ne ponijeh kupaći. I tako, konačno završih sa školom, baš sam nešto srećna danas.

3. nisam govorila niti imala prilike da čujem italijanski pa jedno.. dve godine.
    i uzmem ja sad frankenštajna koga sam kupila jer je košt'o fazon evro ili dva i kao da ga čitam nekad.. i zaboravim na tu knjigu.
    i nađem ga sad i skotah da zapravo jebem kol'ko sve razumem :D
    :srećna:
    jej jej jej :)

4. Ccc... Svaka, khm, ima svoje veselje :P

5. sa sve odjećom

Скини одећу и пошаљи слике.

6. more, m'rš khm..
    dobićeš ti svoje.. ustvari. nećeš :P
    pa da vidimo ko se onda veseli :D

7. Juće sam dobio platu :)

8. Скини одећу и пошаљи слике.

:skida se i šalje slike:
    Edit:
    Javi kad stignu. MWA

9. Морам некоме да се похвалим, Вукајлијашица која је хтела да остане анонимна ми је послала слике на којима је гола. :)

10. Anonimni Vukajlijaš mi je javio da su mu neke slike stigle.

11. Dvocifrena kilaža, posle dužeg vremena.

12. Počela da učim za prijemni. :)

13. Имам нову амајлију ♥ Иначе данас сам се откинуо од рада за пројемни, задовољан сам како ми иде. Узео сам сведочанства и више немам никаквих додирних тачака са средњом школом. На матурским сам добио 5 из српског, енглеског и биологије. А просек по годинама ми је: 5.00 - прва, 4.67 - друга, 4.77 - трећа, 4.85 четврта.
    Имам још десет дана до пријемног и то је то.

14. e, 'bem li vas pametne! :*
    i ja počela danas da učim za prijemni. počele su mi pripreme na niškom filozofskom i tek sad tanano prelazim knjigu.
    baš sam hepi.
    kontam da, za sada, sve jebeno znam :)))

15. Uzeo kintu danas i potrošio na pajdo. Sad mi je do jaja...

16. peki, čestitam ;)))
    p.s. ka' ćeš u niš? blejim tu do još tri dana ;)

17. БРАВО ПЕКИ! хД

18. Opaaa! :)
    Čestitamo Pekiii :)))

Evo i ja da se pohvalim.
    Kupila sam cipelice, kakve sam duuuuuuuuugo tražila, konačno!
    http://farm4.static.flickr.com/3470/5841952882_88a7bb3ba3_b.jpg

19. p.s. ka' ćeš u niš? blejim tu do još tri dana ;)

Ахахах, тад кад ти идеш, ја долазим. У понедељак. :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.