Moram nekome da se pohvalim

1. Da, to je jedan :)))

2. to je jači, onaj drugi stoji za nedajbože kad me banuju jer previše pišem :)

3. Owlman

А ЗАТО ЗНАЧИ! Ја гледам, види двеста дефиниција јеботе, а сећам се кад се регистровао. Свака част Брусе вала.

4. E jesi Koštunica, Sovka sam čak i ja prepoznala, a inače sam prilično clueless.

5. Brus, brate, koji si ti hipster ustvari :)

6. znaš li ti da ja nemam pojma šta ta reč zaista znači - ne znam da li me hvališ ili si mi šukno :)

7. Zato što ne znaš i jesi hipster, lololo

8. 'Naš kako lepršaju ove trake kad radiš hajkik, ludnica :D

9. Која сељана... Јеси добио и златну кајлу уз ово?

10. Ja sam imao za trening sa trakama pozadi spustenim ko na smokingu i kad omašim mavaši a one se uzvijore - lepote...

11. kad omašim mavaši

Omašivaši :)

12. Brus, prebacuj ovo u definicije i podeli autorstvo sa Arlovskim.
    Omašivaši, hahahahaha!
    Mnogo dobra!

13. neka hvala, ja se s karatistima ne kačim :)

14. Ovi novi sorcevi su mi nekako... Novi. Ja sam nosio samo KWON, imam dva u bojama nemacke zastave sto sam dobio od kluba, i jedan sa zlatnm resama sto sam sam kupio 85 MARAKA je to placeno brale moj, i imam one jedne dugacke pantalone model "Zoran Sijan" koje sam nosio jedanput na takmicenju i svo vreme u sebi pevao:
    Dajte mi salvare.
    dajte mi daire
    dajte mi crne koseee
    i duge noge bose

15. Nea tih para koje bih ja uzeo da treniram ili radim borbu u tim pantolama. Jok.

16. E bile su to devedesete...
    Vidis, ni ja ne znam tacno, ali bili su to neki poceci Kikboksa kod nas, ja sam odma trenirao Muay Thai u Hamburgu, a jos pre su ovde su Sreta, Dondur, Sijan, Neca uglavnom karatisti bivsi kretali sa tim, to se valjda prvo zvalo Full Kontakt pa su se nosile te pantalone, i tako ostalo i za prva Kikboks takmicenja. Al onda je to bilo megakul, nosile se i one siroke Dizel pantalone pa mu to onda dolazilo isto. Sta je interesantno i dan danas koriste to po Nemackoj amateri, a kod nas ih nisam video ne pamtim. Osim izgleda nisu uopste neudobne i sad ih ponekad obucem zimi, osim toga zal za mlados i tako to...;)

17. Valjda ovo treba u pohvalu. :)

Zamal' nisam poginuo pre 2 sata.. hvala Bogu, sto me natera da pogledam jos jedared pre skretanja. Krenuo sa Banjice sa treninga, na fudbal, i spustam se ka Marakani i Autokomandi, i tamo rade levu traku, u kojoj ja vozim. 10 sekundi pre nego sto dodjoh dotle, pogledam u retrovizor, vidim dva automobila, jedan u levoj, drugi u desnoj. Dodjem do tog sranja gde moram da predjem u desnu, podgledam retrovizor, samo taj jedan iza mene, reko' ovaj drugi skrenuo, i taman da zavrnem volan, nesto mi sinu, ma daj da bacim pogled preko ramena, i kako ja bacam pogledam, tako ovaj prolece pored mene. Ja zanemeo, pogledao opet, prebacio se u desnu traku, prekrstio 3 puta, po srBski, i rec nisam progovorio do fudbala. A i prestao sam da pijem Koka kolu, i cipseve da njupam, eto, i to je za pohvalu!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.