Moram nekome da se pohvalim

1. Ja sam zapravo jedan srećan čovek.

2. Rekao sam da sam srećan a ne bogat :-(
    Nijemam

3. nijemaš nijemaš aaaaa

4. Ispalio majmunina ko Remea garant hahaha

5. Bohor87 nije godište xexe

pa šta je onda ja ne znam?

a) veličina polnog organa kurca u milimetrima
    b) donji krvni pritisak

šalimo se malo

6. Brt 8.7 cm twrde kurčine nije za podceniti
    125 s 80 pritisak svakako nije he he
    Gdje su mladi tu je i šala XD

7. Negde kod Zaprešića na pumpi prilazi mi lik i kaže:
    - "Ljubim te ko brata aj povezi me."
    - "Idem u Beograd, dokle tebi treba?"
    - "Do Bjeljine :("
    - "Upadaj stari!"
    - "Platiću ako šta treba."
    - "Ma šta pričaš, ajmo!"
    I odvezem ga kući, jeli, pili, umalo mi rodicu nije dao, sad stigao kući.
    Mnogo sam dobar čovek.

8. Nisam vise kao pre
    novi sjaj mog oka je
    i u mojim grudima
    srce novo je

9. TILMO PUKO 350e NA PARKING KAZNE AHAHAHA

10. Poslah prvi put zahtjev momku. Progovorismo 2 rijeci preksinoc. Ne znam sta mi je to trebalo sad, a sladak je. Blam me sad ubi jer ne znam sta mi je gore da me iskulira ili da mi se javi. I sad rifresujem notifikacije kao da imam 13 godina.

11. a kad i ako te potvrdi obavezno iskuliraj sat dva kao da izgleda da si ga dodala eto tako i da imas ti i pametnijih stvari od socijalnih mreza

12. Tobore vidi se da poznajes zene :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.