Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Rasni ovo je tvoja šansa!
http://vukajlija.com/recnik/autori/313514
хахаха
Ja sam zapravo jedan srećan čovek.
imaš brata?
Rekao sam da sam srećan a ne bogat :-(
Nijemam
nijemaš nijemaš aaaaa
Ćuti!!!
wladimir putin, praštaj
Ispalio majmunina ko Remea garant hahaha
xD
Znao sam!
Bohor87 nije godište xexe
pa šta je onda ja ne znam?
a) veličina polnog organa kurca u milimetrima
b) donji krvni pritisak
šalimo se malo
Brt 8.7 cm twrde kurčine nije za podceniti
125 s 80 pritisak svakako nije he he
Gdje su mladi tu je i šala XD
Negde kod Zaprešića na pumpi prilazi mi lik i kaže:
- "Ljubim te ko brata aj povezi me."
- "Idem u Beograd, dokle tebi treba?"
- "Do Bjeljine :("
- "Upadaj stari!"
- "Platiću ako šta treba."
- "Ma šta pričaš, ajmo!"
I odvezem ga kući, jeli, pili, umalo mi rodicu nije dao, sad stigao kući.
Mnogo sam dobar čovek.
https://www.youtube.com/watch?v=EkSVEkqXigI
Nisam vise kao pre
novi sjaj mog oka je
i u mojim grudima
srce novo je
TILMO PUKO 350e NA PARKING KAZNE AHAHAHA
Poslah prvi put zahtjev momku. Progovorismo 2 rijeci preksinoc. Ne znam sta mi je to trebalo sad, a sladak je. Blam me sad ubi jer ne znam sta mi je gore da me iskulira ili da mi se javi. I sad rifresujem notifikacije kao da imam 13 godina.
a kad i ako te potvrdi obavezno iskuliraj sat dva kao da izgleda da si ga dodala eto tako i da imas ti i pametnijih stvari od socijalnih mreza
Tobore vidi se da poznajes zene :D