Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
eh, svi smo mi prosli kroz to
a ti vec velika.
14 i po.
типор, зрачи искуством
Nazalost imam 21.
puno dina za flesbuks notificiranje.
Pa dovoljno
slusaj svoje srce lutjena, ne slusaj druge. ako je to jedini nacin da dodjes do tog slatkisa, onda neka tako i bude. svako vreme ima svoje nacine za upoznavanje. nekad se veza trazila na radnim akcijama, danas mi koristimo pogodnosti socijalnih mreza da nadjemo partnera.
Ovo je bio samo korak iz puke dosade. :D
bitno je naciniti prvi korak.pa makar i iz dosade.
Ne kazu dzabe gluperde po facebook-u: New year new me hahahaha
Ђевојко, ово није тема за јадање, но за хвалисање. А можда ја не разумијем да ли се ти ође јадаш или хвалиш. :B (Бобан Рајовић смајли)
nece biti ravnodusan.vole ckodei te fore kada zensko nacini prvi korak.
Ja bas ne volim. Jer ako ona meni prva posalje poruku u sve, ko mi garantuje da nece tako isto prva poslati nekom liku posle prve sitne carke?
Pa ovo je veliki korak za mene ahhaha hvalim se jer sam pasivno celjade inace
Ali puppet djevojka razmislja kuku meni sad sam napravila prvi korak, da ja nisam poslala mozda see nista ne bi nei desilo :D
jebi ga sad.ko ti ne garantuje da se u isto vreme ne dopisuje sa tobom i ostalim ckodeima.podelila riba brojeve dgra.mora neko nekad da nacini prvi korak ili da po nekim sedeljkama upoznajes neke nesretnice koje niko nije hteo.eventualno,na glupe fore,satro kroz salu da im pises po netu xexex,di si,bas su ti lepe fotke.xixixixi
Mene te stvari smaraju. Najljepsi je razgovor/dopisivanje na foru intervjua. Sta radis, cime se bavis, dje izlazis i tako to. A fore prelepotica si xixix je li to otac terorista su uzas.
TILMO PUKO 350e NA PARKING KAZNE AHAHAHA
Gle ga mali pederko što me zaebavo, prebiću te seronjo. ;)
Вала баш.
Зато ти прегледај њему детаљно профил. Види шта воли, шта га интересује, какву музику слуша, какве странице и објаве на Фејсу лајкује па види да ли вреди да му ноге переш и његушки пршут танко сечеш. Лололо
Hahahaha sveee mu je zakljucaaano :DDD