Moram nekome da se pohvalim

1. Najljepsi je razgovor/dopisivanje na foru intervjua. Sta radis, cime se bavis, dje izlazis i tako to.

http://s4.pik.ba/galerija/2014-07/10/06/slika-1293-53bec2435db00-default.jpg
    http://www.index.hr/images2/IMG_2254.jpg

2. Hahahaha sveee mu je zakljucaaano :DDD

Не веруј човеку који крије тачан датум рођења и странице које је лајкује. Лололо

3. Ni ja to ne kapiram. Taman cu napraviti leksikon i ponijeti ga u grad sledeci put

4. Јутрос изашао уз неочишћену узбрдицу од Великог Мокрог Луга ка Стражарској коси, па на Кумодраж (и тамо има једна кратка али гадна узбрдичица) и тако пресекао са Смедеревског пута до Бањице. А није никакав офроуд, обичан социјални ауто, са средовечним гумама.
    Јесте било заносно, облило ме сто знојева, ал сам после дигао нос.
    А и јесам нашао кад да сечем пречицама...

5. Brate, to kreneš i ne staješ. Ne dao Bog da ti neko naiđe pa da kočiš, nema više nastavka..najebo si u prevodu.

6. Ћути, срећа моја па није било две будале у недељу у пола осам ујутру по оној салауџи, него само једна.
    Лажем, мимоишао сам се са двојицом (једна фијеста и оно друго нисам видео шта је), али то је било на равном, то се не рачуна.

7. A i koj kurac ne čiste puteve, malopre izašao kolima na kratko, Niš kao Aljaska, nema razlike između ulice i trotoara, sve zatrpano snegom. Pešaci hodaju po kolotrazima, a to pričam za bulevare jebene. Pa to su valjda prioriteti. Jedva se vratih kući.

8. А како је тек по споредним улицама? Где се ко заглавио, ту и остао.

9. http://vukajlija.com/forum/teme/22565-moram-nekome-da-se-pohvalim?strana=693#post_3400481

AHAHHAHAA OBRADUJE ME SVAKI PUT LOLOLOLO

Mislio sam da samo u Va ne čiste ulice pederčine. Sad mi malo lakše.

10. Prije 3 mjeseca otisao sam u Njemacku i nisam uspio naci nikakav posao. Poceo sam da se seksam sa babama i raspustenicama za pare. Moj drug to vec duze vremena radi i lako me je uveo u poso. Imam solidne pare a svi su zadovoljni

11. I došao si u Srbiju i napravio memorijsku palatu na dva sprata.

12. Ovo može i na drugu temu.

Malopre bacim topovski, eksplodira ono standardno, odbije se onaj gipsani komad od zida, pogodi me 3 cm pored oka, mogo sam bez oka ostati.
    Dobro je što jako roka i što me nije pogodilo u oko, a loše je što me uopšte pogodilo jbg.

13. и јесте за другу тему, мени сад жао што ниси погино

14. Jebote sunce juče sam bio u Beogradu, pa kod vas snijega i nema a uspjelo je da vas parališe, jebote kod mene u gradu metar palo pa funkcionišemo normalno. Gore na selu, u brdu, samo smo otkopali tunel u snijegu do drva, nema smisla išta više dirati.

15. treba da vidiš kako je tek kod nas ;)

16. U prethodnih mesecipo dana sam uradio nešto što nisamu uspeo u detinjstvu. Prešao sam GTA trojku.

17. brate, ovo govori da si bio retard u detinjstvu, a i da si sad retard xD

18. pritom, ima tu jedna još gora stvar, a to je da nemaš dovoljno dobar komp za gta 5

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.