Pa prijatelji na fejsu su kao pokemoni, bolje je imati sto vise. A ako su preprepreprepicke tim bolje, ne moras da se cimas da otvaras novi tab za youjizz
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
hahahhahahahahaa moždaaaa
Еклипше можда ти рода донесе бату или секу. Проверено :))
hahhahahahah AJAX to više nije medicinski moguće :)))
Eclipse za moderatora.
Preprepreprepička starija od mene 4 godine mi je upravo poslala zahtev na fejsu. Tako bih voleo da polno opštim sa njom.
Jel to onaj skrndelj?
Trol u pokušaju.
Nije, skrndelja je već karo...
Il nije?
AHAHAHAAHAHAHAHAHA! izvini Maestro, ali kad god se ti javiš, svi te odma' povežu sa skrndeljom. Zapečaćen si za celo bitisanje na Vuki. xD
To je dobro? Uputi me, malo sam matora i očito se ne razumem u tehnologiju, je l' preko fejsa može da se jebe? B)
Izbrisao je skrndelja iz prijatelja, pa ga ova dodaje u prijatelje nazad, ali onda ona postaje prepreprepreprepicka.
Lolo. Marko, imaš blajv od mene za ovo.
Ja opet tu nisam skontala koji je značaj imati skrndelja/skrndelja prepičku, kako god u prijateljima na fejsu?
Pa prijatelji na fejsu su kao pokemoni, bolje je imati sto vise. A ako su preprepreprepicke tim bolje, ne moras da se cimas da otvaras novi tab za youjizz
Ima mim komiks o tome, smorena, kategorija se zove-she wants my cock:)
http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/07/memes-the-truth.jpg
Магот немаш појма, ја имам 3000 пријатеља на фејсу и ацоунт на јоуђизу !
She wants my cock...
...er spaniel. :)
Hahahahaha, to je ta logika, Butt. :) Samo još kad bi mogli jebati preko fejsa, pa da ladzumem.
Kada maestro opasno zagori, on pogleda svoje prijatelje na fejsu i odradi
potez.
taj rad marko :D