Moram nekome da se pohvalim

1. Olololo, je l' ga zna neko uživo? Ja kad vidim ''maestro'', još ono kad je postavio neko drugo pitanje na forumu ''njen dečko'', ja ga gledam i nešto mi poznat. i onda mi sine: ''Je l' to onaj sa skrndeljom?'' lolololo

2. MAESTRO SKRNDELJIŠE PREPREPREPREPREPREPRRERPERPERPEPRPERPEPRPERPPIČKE!

3. Pre će biti da maestro preprepičkari skrndelje.

4. MAESTRO SKRNDELJIŠE MAESTRALNO KURCEM U PIČKU ANALNO!

5. Ma, bre skočko, ne preprepreprepičke, nego SKRNDELJPREPREPREPIČKE. Bar mu uvek podmazan kurac.

6. Imam 2 keca iz fizike.

7. KURCEM U PIČKU ANALNO!

Maestralni win.

8. SMORENA, IMAŠ PE-VE-TE!

9. Magote, 'leba ti masnog, prevedi. :)

A gdi nam se denuo maestro? Nema ga odjednom, a ima razloga da se hvali... Tako je lepu prepičku upoznao... Preko fejsa.

10. Smorena, jebe... Preko fejsa..... KURCEM U PIČKU ANALNO!

11. Jebote, skočko, ja zaboravila na tebe, od kad me nisi... PVT-ovao.

12. maestra nema jer je otisao da ubaci KURČEGANJU U PIČEGANJU, analno

13. Svi se jebu (čak i maestro svoga skrndelja), samo mene niko ne zove. Dobro decxko, dobro.

14. A on je jednom napustio sajt, navodno što su ga prozivali da je jebo skrndelja ili tako nešto... A nije, slagao je, u međuvremenu je karo prepreprepičke, da ima izgovor za lajferisanje.

15. Smorena, jebe... Preko fejsa..... KURCEM U PIČKU ANALNO!

Ahaaaaa! Pa tako bre recite! Sad mi je sve jasno kad se Marko spustio na moj nivo i objasnio. Duša si, Mare, na 'leb da te mažemo koliko si dobar. :) :*

16. Svi se jebu (čak i maestro svoga skrndelja), samo mene niko ne zove. Dobro decxko, dobro.

E, bre, koji će ti skrndelj, butka? 'Naš da su žene tolerantnije, neko treba baš bit' skrndelj da bi bio skrndelj po damskim standardima. :)

A on je jednom napustio sajt, navodno što su ga prozivali da je jebo skrndelja ili tako nešto...

Hm, sigurna sam da uopšte nisu imali razloga za to. Ali čudo, kako se negde pojavi, tu je dok neko ne spomene skrndelja, čim spomenu skrndu, on isari. Što ti je magija...

17. Naš da su žene tolerantnije, neko treba baš bit' skrndelj da bi bio skrndelj po damskim standardima. :)

Neam pojma, ja sam masturbirala samo na hot muškarce tipa gambi.

18. Ali pazi i u crtaćima imaš svakojakih muških kreatura i karkatura, ali bukvalno svaki od njih, ma koliko ružan bio, imao je hot žemsku. To govori nešta o muškoj i ženskoj toleranciji fizičkih mana.

Neam pojma, ja sam masturbirala samo na hot muškarce tipa gambi.

Etoc. Još jedan razlog više. Koji će ti onda neki skrndeljko, da ti se i klića od njega uplaši? Kad već imaš izbora, biraj ljudski, gospa butka. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.