Moram nekome da se pohvalim

1. Smorena gleda abridged serijale ? Udaj se za mene !

I'M NOT ALL ALONE IN THIS WORLD?! That's so romantic... Just Saiyan. ;)

Pustigasmorena, Burzum je hejter.

Hihi, ma neka ga Buti, udružimo se mi kao moćni rendžeri pa mu pokažemo. Vi ste svi onako bogovski građeni i visoki, ja sam mala, ali kao mali ker imam srce na mestu, pa grupni napad i odbrana stavova. :D

2. Ijuuuu, nisam videla obe ponude, jer sam pisala svoj post, pa sam morala da rifrešujem stranu. Ih, sad crvenim...

Triša je poznati gospodin, a But opet ekonomična jer može da bude i drugarica i bračni drug i to muškog pola u isto vreme. I visoka je, njam, njam... Taman za mene malu od 160. Triša, je l' i ti imaš preko 180? :))))

Bebope, pa Dekster, u stvari više Mandark su mi bili najveće kraljine, dan danas kad učim osećam se totalno awesome kad sve znam. :)

Aaaa, drugarica me vuče, uživajte na forumu, a tebe Butt da vidim više na ovom za pohvalu, nego na onom za kuknjavu, je l' se važi? :)

Laku noć, ovaj dan. Ne, doviđenja valjda. :)

3. Svaki dan bacim po kojeg cetera u vodu i svakog dana po koje govno ispliva i pokaze se :D

4. na kanalu dunav tisa dunav marko

5. Нисам стручан са историјом, али покушао сам другу да објасним неке ствари кад ме је питао ко је то Јерихон - мој одговор:
    ''јерихон, неки древни град који су срушили трубама
    дували дували, спичили исту фреквенцију и сјебали зидове, улетели унутра, појебали жене, поубијали све остало и освојили град. просто ко пасуљ''
    Ја мислим да сам погодио суштину и поносан сам.

6. Danas sam imao prvi čas nemačkog.
    A i još sam ove nedelje dobio 5 iz hemije iako sam znao za 2, eventualno 3.

7. Da se pohvalim danas sam uzo pare na kladzi :D

8. Čestitam! Sme li da se zna koliki si iznos podig'o? :)

9. Što ne bi smelo, 3500 .

10. Brao majstore!
    Sto posto ti dzanki nije nesto dojavio oololo

11. Nije džanki , retko ja slušam one likove na temi kladionica.

12. Nije džanki , retko ja slušam one likove na temi kladionica.

I bolje da nije.

13. ДОБИО САМ НАЗАД СОБУ ! ФАК ЈЕА !
    Могу да спавам ко човек и друге ствари...

14. ДОБИО САМ НАЗАД СОБУ ! ФАК ЈЕА !
    Могу да спавам ко човек и друге ствари...

Mozes da spavas i da spavas ololol

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.