Moram nekome da se pohvalim

1. Сморена, цртић је цртић.

2. BeboP Alukard je hotčina žestoka, on bi jeb'o ko lud da ga nije gazdarica vezala činima.

3. E, sad si mi uništo život. :)

4. To govori nešta o muškoj i ženskoj toleranciji fizičkih mana.

Lolo, možda generalno, ali ja sam dosad izlazila sa momcima koji su objektivno hotši od mene. Ne zezam. Sisa čuda čini.

Koji će ti onda neki skrndeljko, da ti se i klića od njega uplaši?

Iskreno, i od gambija mi spomenuta zadrhti, premda je decxko hot.

5. Тако је Тришо , зато девојке идите гледајте Алукарда и дркајте на блоод анд горе !

6. BeboP Alukard je hotčina žestoka

True.

7. Toooo... žensko se slaže sa mnom !

8. Lolo, možda generalno, ali ja sam dosad izlazila sa momcima koji su objektivno hotši od mene. Ne zezam:)

To je možda jer si imala čime da ih privučeš, neku dublju, unutarnju lepotu, ako me ladzumeš. :)

Šalim se, možda su oni mislili da si hoća od njih, u svakom slučaju, to je za pohvalu. Recimo, meni nije fizički izgled bio mnogo bitan, ali samo preferiram da nije nizak, ja sam mala, pa još kad bi bio i on... Baš mi glupavo to.

Iskreno, i od gambija mi spomenuta zadrhti, premda je decxko hot.

Zadrhti u pozitivnom smislu, možda?

9. Toooo... žensko se slaže sa mnom !

Pa, bar kod Alukarda je teško pogrešiti, pod uslovom da mu udeliš komplEment. :)

10. Љољо женско које готиви Алукарда, а није емо геј, то је реткост.

11. Emo gej. Je l' to neki pleonazam? :)

Ček, zar je to čudno? Izvini, stvarno sam mislila da njega svi gotive, malo sam bila odsečena od sveta, nisam znala da je rezervisan kao muški idol. :) Idol u smislu kao faca i uzor. :)

12. Па може се рећи да је плеоназам, али рецимо да волим да додајем разноразне епитете . Но и није мушки идол, мушки идол је Кенширо ! http://www.youtube.com/watch?v=Zum-OTgk9P0

13. Zadrhti u pozitivnom smislu, možda?

U smislu svršavanja, da. Naložila sam se na njega, ali previše je hot, čak i za mene.

14. E, jeste bogme, dobar ti je uzor, kolega. Hrabrost i odlučnost na jednom mestu, stvarno ono što svaki muškarac treba da ima. Pored dobrih mišića. +

Ja, lično sam ovakav tip osobe, pa mi se zato sviđa borba ove dvojice, mislim, moj je stil, ali direkt borba je naravno najšmeksi.
    Ovi:
    http://youtu.be/W5GWA9hH3ZE

A ovaj je faca zbog TFS parodije, odgledaj na youtube, ako si bio fan crtaća. Imaš link na mom profilu. :)

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScBzqcAoVuQIS6dteSdQxtPzZo4qBlVRvSshelExz24wn1GFaDXMdDdIEp

Pozdravlja vas smorena, moram da palim, i da ne spemujemo, ovde treba ljudi da se hvale o pičkama koje su upoznali na fejsu i slično. :)

15. Не верујем да и даље постоје људи којима су кул та распала азијска срања. МИНУС!

16. Smorena gleda abridged serijale ? Udaj se za mene !

17. Не верујем да и даље постоје људи којима су кул та распала азијска срања. МИНУС!

Što?

18. Pustigasmorena, Burzum je hejter.

19. Бурзум колико си одгледао аниме серија у животу ?

ЕДИТ:
    љољо Сморена добар избор ! стари добри декстер ! Из доба када је картун нетворк пуштао цртаће

20. Smorena, racunaj da si drugu poruku za brak na ovoj strani dobila jer si gledala kartun dok je jos bio dobar! Fak jea!!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.