Hajde! :) Taman mi treba neko da mi pravi drustvo, posto sama idem. :)
Kofer malo veci imam, nema frke. :)
Navatamo tamo neke Svedjane da nas zene, pa ne moramo ni da se vracamo! :D
Натерала се да читам дефиниције по реду и оцењујем не бих ли пронашла инспирацију за своју стоту дефиницију. На сваку десету сам дала плус и тако сам се лепо накоментарисала да је то страшно. Још увек нису обрисане те дефиниције иако имају скор 8:34 и 11:31. Џизз Крајст, провод је до јаја.
Натерала се да читам дефиниције по реду и оцењујем не бих ли пронашла инспирацију за своју стоту дефиницију. На сваку десету сам дала плус и тако сам се лепо накоментарисала да је то страшно. Још увек нису обрисане те дефиниције иако имају скор 8:34 и 11:31. Џизз Крајст, провод је до јаја.
Знам како ти је. Често сам и ја то радио. Ал смо онда ипак имали различите проводе ;)
И овде мораш да се повинујеш женској речи. Од сад, стално обитавам на овој теми и оној за жалбе. Добро, тамо је Елек главни, ал' опет, ако ти требам, можеш и тамо да ме нађеш. :)))
Uskoro idem u Svedsku na dva i po meseca. :)
Поведи ме са собом! Избави ме! Могу да станем у мало већи кофер, ситна сам. :)
Hajde! :) Taman mi treba neko da mi pravi drustvo, posto sama idem. :)
Kofer malo veci imam, nema frke. :)
Navatamo tamo neke Svedjane da nas zene, pa ne moramo ni da se vracamo! :D
Тако је бре! :) Понећу ти кило чоколаде за путни трошак. :) А Швеђани су наши кувани и печени, ту дилеме нема! :)))
Ubode mi slabu tacku :)
Dogovoreno, 18.novembra krecemo, pocni polako da se pakujes :) a za detalje cemo se vec dogovoriti. :)
За детаље шибни сутра ПВТ. :) Ја сад оде на спавањац, лаку ноооћ. :*
:) Laku noc :) :*
Не желим да се хвалим. Али сваки Циган хвали свога коња.
Дуго се нисам провео тако добро као синоћ.
Дуго се нисам провео тако добро као синоћ.
Потписујем. Тачно знам како ти је.
Шта си ти радила?
Знам како ти је. Често сам и ја то радио. Ал смо онда ипак имали различите проводе ;)
Мораш признати да је мени било боље. лол Вриштала сам од смеха.
Елем, може ли неко да ми линкује ону тему пријавите дефиниције за брисање, не могу да нађем?
Јебига, морам јел да?
Ништа ти друго не преостаје.
Морам, шта ћу. Утицај кафане ,,Она, а не нека друга''. Тамо практично мораш да се повинујеш женској речи.
И овде мораш да се повинујеш женској речи. Од сад, стално обитавам на овој теми и оној за жалбе. Добро, тамо је Елек главни, ал' опет, ако ти требам, можеш и тамо да ме нађеш. :)))
Мало сам нередован у задње време, ал раније сам ја камповао на теми за жалбе, прозивали су ме да ми је пола постова на тој теми.
А ти му сад дођеш ко хостеса на овој теми?
Дечко, ја сам главни медицинар на овој теми. :3