Moram nekome da se pohvalim

1. Нисам зано да при хваљењу има потребе за првом помоћи. Ко црногорски секс!

2. Има дечко. Помоћ је увек добродошла. Чак и кад је хтрана у питању, ако ништа бар да помогнем у јелу. Хммм... Сад сам гладна.

3. Је л' имаш и слатко?

4. Што се тиче помоћи око јела, најбоље ћеш помоћи у спремању.

5. neam, imam kikiriki

6. Napravila palačinke sa pekmezom od kajsija. ^_^

7. A kako se te palačinke prave? Ja znam samo obične.

8. Сморена, волим тееееееееееееееееееееееее! https://s-static.ak.facebook.com/rsrc.php/v1/y2/r/0oKmHyJz2f-.gif Борко, ћу помогнем, неје проблем, али морам и да једем касније. лоло Панинаро, дај шта даш!

9. Побегао са праксе у петак и није ме уписао! ФАК ЈЕА !

10. Napravio štrudlu sa jabukama! SAM!

11. Блејим ја у Андеру нариван као јзма, и свирају ову ствар, провоза као Дејвид Култард, а мени татабања, преврх осећај.

http://www.youtube.com/watch?v=WH4iS8CEo4Q

ПОГЛЕД У СВЕТЛОСТ ЈА ХОЋУ ДА ЗНАМ! ИЗВУЦИ СЕ!

12. Слепи Ретард
    Побегао са праксе у петак и није ме уписао! ФАК ЈЕА !

Конграћулејшенс.

Four
    Napravio štrudlu sa jabukama! SAM!

Такоџер ћеститам, сад дај да пробам.

Бурзуме, 'ај у здравље!

13. Борко, ћу помогнем, неје проблем, али морам и да једем касније.

Идеално. Чему је поента кувања за друге, ако се и сама не омрсиш? Сад сам опет гладан.

14. Идеално. Чему је поента кувања за друге, ако се и сама не омрсиш? Сад сам опет гладан.

А да ме ожениш на брзину, а?

15. Није проблем. Ко воли да једе воли и да кува. Обзиром да сам гурман, има да затекнеш мој својеручни рад у види ајвара, џема, купуса, домаћих месних прерађевина и тако даље и тако ближе. А шта доносиш у мираз?

Иначе, то да сам гурман се да видети на мени. Надам се да није проблем.

16. Borko neš jebati. Ako nisi jebao u Rusiji, ovde sigurno nećeš lolo

17. Ћут бре, виш да ме проси. А Русију не спомињи, има да ме се одрекну преко новина.

18. Ja sam te se već odrekao čoveče, takvu priliku ne bih propustio makar crko.

19. Ма, не просим те, само проверам твоје кулинарске способности. Мислим оно, видим да волиш храну, као и ја, можда и више од мене. Иначе, ја имам мужа, ево Елек може то да ти потврди лоло

Елек, видим да си променио став, слободно се јави ако си оздравио љољ

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.