Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Skontala sam da je Skočko bio banovan iako sam mislila da sam sve vreme ga nalazila na forumu, u stvari sam pričala sa duplim i da, skontala sam i koji je to dupli... Bravo za mene. Smorena jedan, neinformisanost 9001. Ali, popravljam se.
НАЛОЖИЈО САМ СЕ НА МЕСИВ АТЕК
IMAM ZEBRICU NA NOKTIMA ♥
Немам појма шта се дешава и тотално сам неупућена, мени је лепо у животу.
Мени није! Ај се јебемо!
Нумем кад сам пијана.
ДОБИЋУ КЕМАЛА ИЗ БИОЛОГИЈЕ
Devetaru, zar bios logos da podbaciš? Sad si me lazočar'o.... A volela sam te...
Шта је кемал?
Kemal je uspravna tanka.
Можад и не подбацим. Да ме пусте на утакмицу услов ми је да закуцам све оцјене до тромесечја. Имам 9 петица :) можда нучим ово до вечерас. Онда у недељу УЖИЦЕЕЕЕЕЕЕ
Da sličajno nisi podbacio bios. olololo
Devetaru, mojne da si cava, nauči to zbog Zvezde :)
Научио бих ја да сам учио редовно. Али нисам тако књиге 2 мјесеца. 70 страна имам да бубам :)
Ја одох на утакмицу био Кемал или не :)
Hvala! Da se pohvalim jos da mi Vinsent dobro i obilno jede, ljubi ga gazdarica.
Само ти буди присутна. :)
Је л' то оно, била је жива кад смо почели? :)
Bas tako. :*
Научиооооооооооооооо
ЗВЕЗДА ОООООООООООООООО
Danas sam se najeo ko stoka na praksi.
Prvo pica bila, pa smo jeli neku tortu, pa kolace i na kraju rolovana teletina, pire i pecenje FAKJE!