Skontala sam da je Skočko bio banovan iako sam mislila da sam sve vreme ga nalazila na forumu, u stvari sam pričala sa duplim i da, skontala sam i koji je to dupli... Bravo za mene. Smorena jedan, neinformisanost 9001. Ali, popravljam se.
Можад и не подбацим. Да ме пусте на утакмицу услов ми је да закуцам све оцјене до тромесечја. Имам 9 петица :) можда нучим ово до вечерас. Онда у недељу УЖИЦЕЕЕЕЕЕЕ
Skontala sam da je Skočko bio banovan iako sam mislila da sam sve vreme ga nalazila na forumu, u stvari sam pričala sa duplim i da, skontala sam i koji je to dupli... Bravo za mene. Smorena jedan, neinformisanost 9001. Ali, popravljam se.
НАЛОЖИЈО САМ СЕ НА МЕСИВ АТЕК
IMAM ZEBRICU NA NOKTIMA ♥
Немам појма шта се дешава и тотално сам неупућена, мени је лепо у животу.
Мени није! Ај се јебемо!
Нумем кад сам пијана.
ДОБИЋУ КЕМАЛА ИЗ БИОЛОГИЈЕ
Devetaru, zar bios logos da podbaciš? Sad si me lazočar'o.... A volela sam te...
Шта је кемал?
Kemal je uspravna tanka.
Можад и не подбацим. Да ме пусте на утакмицу услов ми је да закуцам све оцјене до тромесечја. Имам 9 петица :) можда нучим ово до вечерас. Онда у недељу УЖИЦЕЕЕЕЕЕЕ
Da sličajno nisi podbacio bios. olololo
Devetaru, mojne da si cava, nauči to zbog Zvezde :)
Научио бих ја да сам учио редовно. Али нисам тако књиге 2 мјесеца. 70 страна имам да бубам :)
Ја одох на утакмицу био Кемал или не :)
Hvala! Da se pohvalim jos da mi Vinsent dobro i obilno jede, ljubi ga gazdarica.
Само ти буди присутна. :)
Је л' то оно, била је жива кад смо почели? :)
Bas tako. :*
Научиооооооооооооооо
ЗВЕЗДА ОООООООООООООООО
Danas sam se najeo ko stoka na praksi.
Prvo pica bila, pa smo jeli neku tortu, pa kolace i na kraju rolovana teletina, pire i pecenje FAKJE!