Тек сад схватих како се чита ово yeahbatch. Браво за мене.
Bravo.
ja prvi put čujem da zub može da ima 4 korena
Ja sam imo operaciju jer mi je zubarka pri vadjenju sestice vrste gornje polomila jedan od tih 4 korena. Jebem ti lebac, doso kod hirurga, lik se ladno zove Aleksandar Obrenovic lolo i klao mi desni sat i kusur vremena, bolelo u picku materinu, ali gore je bilo kad je ova prva pokusala nekom iglom da mi isceprka taj deo korena. Umal se nisam onesvestio od bola. Otad imam fobiju od zubara, al imam par kvarnih zuba pa moram skupiti muda da odem.
- Добар дан, ја сам Злата ис "Стратеџик маркетинга", радимо истраживање на тему мобилних телефона. Хтела бих да разговарам са неким од 18 до 65 година!
- Има само 17 и 72 ако хоћеш, ал' ја имам брке па изгледам старије, а за деду не гарантујем да има седамдесет две, знам ономад када је ишао да му издају извод да види кад је рођен, а оно био велик снег, па се није могло отићи...
- Хвала, довиђења!
Први пут у животу да се спрдам са овим оператерима.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Bravo.
Ja sam imo operaciju jer mi je zubarka pri vadjenju sestice vrste gornje polomila jedan od tih 4 korena. Jebem ti lebac, doso kod hirurga, lik se ladno zove Aleksandar Obrenovic lolo i klao mi desni sat i kusur vremena, bolelo u picku materinu, ali gore je bilo kad je ova prva pokusala nekom iglom da mi isceprka taj deo korena. Umal se nisam onesvestio od bola. Otad imam fobiju od zubara, al imam par kvarnih zuba pa moram skupiti muda da odem.
Sutra ću da spaaaaavam...JUPIIIIIII, buđenje bez sataaaaaaaaa!
Sutra ću da spaaaaavam...JUPIIIIIII, buđenje bez sataaaaaaaaa!
Takodje, lepo spavaj :)
Moj mentor mi je popravio raspoloženje! Sad sam srećna a bila sam tužna. Zaslužio je bananicu i euroblok!
Морам да се похвалим:
Заслужио сам бананицу и еуроблок! Јуху!
Jeste, a drugi put i FINU drugaricu!
Купио сам вунене чарапе!
Dobio odabranu definiciju, opaaa.
sreten
Пробудио се пре 16:00х!
На данашњи дан, пре тачно годину, престао да конзумирам никотин након 14 година пушења минимум једне кутије дневно.
...Kad ću ja da ovako nešto napišem... :-(
- Добар дан, ја сам Злата ис "Стратеџик маркетинга", радимо истраживање на тему мобилних телефона. Хтела бих да разговарам са неким од 18 до 65 година!
- Има само 17 и 72 ако хоћеш, ал' ја имам брке па изгледам старије, а за деду не гарантујем да има седамдесет две, знам ономад када је ишао да му издају извод да види кад је рођен, а оно био велик снег, па се није могло отићи...
- Хвала, довиђења!
Први пут у животу да се спрдам са овим оператерима.
Istrolovala sam Edija na pvt-u :))
Начи, видео сам да си постовала на овој теми, и знао сам да ћеш то да напишеш.
Doneo mi brat tri kutijice euro krema od sto grama! :)
Ја сам једаред појео Нутелу од пола кила.
Ja jedanput ono koncetrovano skatko mleko iz tube...
Ja sam danas opet srećna!
Dobio sam i odabranu defku, i sad kad imam i poster i defku odabranu konačno sam postao Autor, sa velikim "a".