Ма дивно друштво. Кацам кренуо да се хвалим, данас сам урадио оба исправна теста из матиша овим идиотима, да добију двојке.
Срећко је боготац и много хуман човек. :)
Izvadijo zub! Fakjea! Ali najjača fora kad mi je zubar rek'o da zub ima, odnosno je imao, 4 korena! Ideš u kurac! Kaže čovek da je to jako retko i da je prvi put u životu to video. :)
Na terenu pao. Nosio rucak nekome, sapleo se i pao na neki korov koji je satro posecen pre neki dan.
A imao je veeelike srece. Na jedno 10 cm od mesta gde je on pao je bio metalni siljak.
Hahahaha, to je neki neiskusan zubar. Menjaj zubara podhitno pre nego što omaši bolestan i izvadi ti zdrav zub. :)))
Ma odličan je zubar, nego jeste malo mlađi, pa verovatno zato ovo kaže. A što misliš da je neiskusan? Pazi, ja prvi put čujem da zub može da ima 4 korena, znao sam za 3. Još ovaj kaže da su u paru bili spojeni, fazon bukomedijalni i patomedijalni (ako se nađe neki zubar ili ka ovde olololol), zapamtijo sam ta 2 izraza. :D
Ма дивно друштво. Кацам кренуо да се хвалим, данас сам урадио оба исправна теста из матиша овим идиотима, да добију двојке.
Срећко је боготац и много хуман човек. :)
Мој слоба је бог, тај твој је анђео :)
Ја спуцо са математике писменог и роко песа 3 часа :)
Čitao sam celokupna dela Dostojevskog TRI PUTA!
A, bože zdravlja, nameravam opet.
99% sanse da mi sutra dodje otac :)
http://vukajlija.com/groblje/autor/159700
Čovek mi posvetio i nik i defku... mnogo se izgleda zaljubio, ali nesrećno...
Да се похвалим да сам непобедива у потапању подморница на играјмо.се
Да се похвалим да сам јебао кеве ЦЕЛОМ СТРУЧНОМ ШТАБУ КК БИЛБАО и играчима, онако ноншалантно, јер играју као пичке!
Очистио купатило први пут у животу... колико је постало лепљиво....
Izvadijo zub! Fakjea! Ali najjača fora kad mi je zubar rek'o da zub ima, odnosno je imao, 4 korena! Ideš u kurac! Kaže čovek da je to jako retko i da je prvi put u životu to video. :)
Hahahaha, to je neki neiskusan zubar. Menjaj zubara podhitno pre nego što omaši bolestan i izvadi ti zdrav zub. :)))
Vratio mi se otac hvala Bogu!
А где је био ?
VMA.
Аха, шта му је било ?
Na terenu pao. Nosio rucak nekome, sapleo se i pao na neki korov koji je satro posecen pre neki dan.
A imao je veeelike srece. Na jedno 10 cm od mesta gde je on pao je bio metalni siljak.
Uh, Sale, sreca.
Ne znam koji mi je kurac, ceo dan stancujem yeahbatchke defke. Nije me usralo na faksu, al me zato sere na vuki.
NABACIO SAM GRAFIKU OD GIGA I JOS JEDAN RAM OD 2GIGA
Ma odličan je zubar, nego jeste malo mlađi, pa verovatno zato ovo kaže. A što misliš da je neiskusan? Pazi, ja prvi put čujem da zub može da ima 4 korena, znao sam za 3. Još ovaj kaže da su u paru bili spojeni, fazon bukomedijalni i patomedijalni (ako se nađe neki zubar ili ka ovde olololol), zapamtijo sam ta 2 izraza. :D
Тек сад схватих како се чита ово yeahbatch. Браво за мене.
Dobila sam mobilni natrag, i izvadila povlasticu. Jupiiii!