Ladno sam dobila SMS od jednog prijatelja iz Bangladeša koga sam upoznala preko neta još pre dve i po godine, kao fana Harja Potera, Narnije, taj fazon. S vremena na vreme smo se čuli, eto baš me obradovalo. Samo ja ne mogu da odgovorim, nemam krede, ali dopuniću. Fak jea, avesum. :3
Ladno sam dobila SMS od jednog prijatelja iz Bangladeša koga sam upoznala preko neta još pre dve i po godine, kao fana Harja Potera, Narnije, taj fazon. S vremena na vreme smo se čuli, eto baš me obradovalo. Samo ja ne mogu da odgovorim, nemam krede, ali dopuniću. Fak jea, avesum. :3
Успео сам да нађем наочаре које имам шест година, а које сам мислио да сам изгубио пре пар месеци. Заправо ми их је дрпио колега, и при том поприлично уништио, тако да сам морао да пукнем 20е да их средим, и још ме је у лице лагао да нису моје и сл, али ни све то није умањило моју радост! :)
TAKAV MI JE MENTALITET! A I MENE BEDA I SRANJE FATA, VIDIŠ DA KORISTIM BESPLATNI DOMEN, BRE?
Vidim, webs te izvlači :D
Uplatio sam LOTTO za 21€, a upravo sam dobio 9,80€!
LJOLJ
sav sav savršeno veče
Slistio skoro pola litre ljute, sad ne znam šta ću s sobom ololo
Ja i ovaj decxko istrolovasmo coveka ko majmuna lolololo
imam 10 sati neiskorištenog vremena dnevno... to je kao slobodno vreme samo nemam šta da radim u to slobodno vreme.
Осећам се к'о детектив кад сазнам нешто, а нико не зна одакле ми то. :)
ЈА САЗНАЈЕМ!
ЈА САЗНАЈЕМ!
EDDIE HOREJSIJO!
Тај неки рад!
Начи поносан сам на себе. :Д
TERORISTEEEN!
Успео сам да нађем наочаре које имам шест година, а које сам мислио да сам изгубио пре пар месеци. Заправо ми их је дрпио колега, и при том поприлично уништио, тако да сам морао да пукнем 20е да их средим, и још ме је у лице лагао да нису моје и сл, али ни све то није умањило моју радост! :)
ХАххаах, управо су ме звали из оптичарске радње да ми кажу да су ми цвикери поправљени!
Nakon današnje nesvestice i opšte malaksalosti, uspeo sam da podignem ruke iznad glave!
данас сам учио скоро без престанка 8 сати, само једна паузица од 20 минута. о.О
ja sam se zaljubio o.O
3 DANA IZDRŽ'O BEZ NETA! FAKJEA!
Стоиско и ја исто, а данас сам поправио физику на 2!