upropaštavam slike sa slava, rođendana, žurki itd... I to profesionalno radim, kečim se za medalju... Alal mi vera, i bravo mi ga za položen kolokvijum...
Што ми је драго кад овако нешто чујем тј. прочитам, обично сви кукају на родитеље...
Joj, Marijana, zato goru kevu nisam mogao da odaberem da sam hteo! Ovo izgleda kao kukanje, ali veruj mi, ja ne znam kako uopšte izdržavam pored tog kretena. Pazi ti likušu koja ima jedno 150 kila, ništa ne radi, zanoveta po ceo prokleti dan i polako ali sigurno me ubija! Koliko mi je dobar ćale, toliko mi je loša keva! Ali ćaletu bih podigao 500 spomenika koliko gotivim tog čoveka i to neće ništa promeniti! Samo je ispao ultra glup kad je birao životnog partnera. No, dosta više s ovim, da vas ne davim mojim problemima, imate vi i više nego dovoljno svojih.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pa bio je red da i mene malo krene u životu, majku mu! I da, moram da vam se pofalim da imam cara od ćaleta! :)
upropaštavam slike sa slava, rođendana, žurki itd... I to profesionalno radim, kečim se za medalju... Alal mi vera, i bravo mi ga za položen kolokvijum...
Што ми је драго кад овако нешто чујем тј. прочитам, обично сви кукају на родитеље...
Ja imam caleta trola ololo
Car.
Joj, Marijana, zato goru kevu nisam mogao da odaberem da sam hteo! Ovo izgleda kao kukanje, ali veruj mi, ja ne znam kako uopšte izdržavam pored tog kretena. Pazi ti likušu koja ima jedno 150 kila, ništa ne radi, zanoveta po ceo prokleti dan i polako ali sigurno me ubija! Koliko mi je dobar ćale, toliko mi je loša keva! Ali ćaletu bih podigao 500 spomenika koliko gotivim tog čoveka i to neće ništa promeniti! Samo je ispao ultra glup kad je birao životnog partnera. No, dosta više s ovim, da vas ne davim mojim problemima, imate vi i više nego dovoljno svojih.
Danas sam video dve devojke u gradu kako se ljube ispred grafita "Србија није земља педера", dok ih je treća slikala. Lepa scena.
hahahahhhahaa stefkeeee, stvarno lijepa scena :DD
Izuzetno, veruj mi. Svi bakutaneri sa stanice prekuputa poblenavili. Pola ih je htelo da ih linčuje, a druga polovina, verujem, da im se pridruži. :)
sto nisi doveo svog partnera?
Костићев лололокрафт разбија...
imala sam danas divaaaan dan
Odjebao obaveze i otvorio jeleka :)
Najela sam se masne, pržene, slane, ukusne pileće kožure. :))) Sad mogu d'umrem. :)
A morala si d' opises i detalje kozure :P
Otkad idem na ples lepo se upoznajem sa raznim mladim damama...
Onako, pomalo prošarane i zalepljene za tiganj pa sam umakala hleb u ulje... Mmmmm
Ja se najeo pohovane piletine.... jaoj, kakvu ću ženu morati da tražim pored majke koja ovoliko dobro kuva...
Sve mi usrano ide, ali srećno sam, lolo.
:)
Napravio prvi neki kurac za internet:
http://pavlejekralj.webs.com/polumenta/index.html
Uzor sam pronašao u ovome:
http://polumenta.zardina.org/index.php
Znam da je original bolji, ALI MOJ JE BRŽI! :)
NA SVU OVU BIJEDU I SRANJA U SVIJETU, TI NAŠAO DA SE HVALIŠ?!