Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nisi ti za školu, idi kopaj kanale...:))
Лоло, па вероватно ћу их и копати кад је завршим. Ал немам везу ни за грађевину. :))
Ma važno je da si ti ludo provodiš na časovima srpskog. Jebeš budućnost bitno je trenutno zadovoljstvo. :D
Попијо сам пола литра воде на екс!
Preso sam igru. Ja jebem!!1
Имам тачно 2222 плуса!
Iam i ja tacno 3442 pa se ne kurcim.
Ма не то, него тачно четири цифре исте, ко неки смак света. Лупам
Kornelije, priđe li na kraju onoj devojci? :)
Ne idem danas na faks, obožavam utorak!
Петак , тад ћу да је спопаднем.
Aha... Puškin i dalje važi ili si promenio pristup?
Видео сам аутомобил са таблицама ФАРСКИХ ОСТРВА!!! Ко то види тај раритет, успео је у животу :Д
Да, остаје само ако се она заинтересује, мсм ако видим да се и она ложи на мене, иначе стартујем је на фору свиђаш ми се и то, ништа посебно :)
Samo spontano i hrabro :) Nadam se da će sve biti ok ;)
и ја :) После има једна жураја, па је водим тамо , ко зна шта ће све бити :)!
Sad mos' dumres.
Dobro, polako, nemoj mnogo da razmišljaš unapred, jedno po jedno :))
Obrisane su mi sve 3 defke danas. Odoh peći tortu. Ko voli Švarcvald?
То онај лик што је дош'о да игра фудбал овде, узео држављанство и првом приликом дебитоваће за репрезентацију.
Видео сам ја и са тајландским таблицама па се не курчим.
Јеб'о сам 8 риба истовремено