Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Čitam ruski k'o carica, ne da mi ide, nego.. Krv nije voda, ou jea :3
Ja neam pojma što, ali jela ko konj cele nedelje i još smršala pola kile.
:)
Nači ne mogu da verujem kako divan dan... Na Vukajliji! ^_^
Боли те курац :Д
olololo, si video kako smo se zabavili? x)))
Fak jea! 800-ta slika!
Nači, ustala, spušila buksnu, u modu sam za deflorisanje profesorica opšte književnosti drvenim kurčevima.
Nači, ustala, spušila buksnu, u modu sam za deflorisanje profesorica opšte književnosti drvenim kurčevima.
RECIMO DA JA NISAM USTAO LOLOLO
Ali ne modu kao pusti pusti modu xexex LOLCINA
ne znam da li sam nešto posebno raspoložen, ali malopre sam pogledao prvu stranu postera i zvezdovao svih pet...
Скратио циганске брчиће
http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/880/v188024p0.jpg
Идем на писмени из енглеског, писање формалног писма. Нисам отворио књигу, сјебаћу се! Али идем храбро, ко Курсула на Церу!
Konačno sam podigao moj mix na soundcloud!
http://soundcloud.com/djm-official/djm-electrohouse-halloween-mix
Srecno Kornelije:)
Ja da se pofalim, jes da imam manjka para, potpisa na predavanjima i kurca, ali zato sam prešla pet hiljada pluseva danas. Nači, jes da ne jebem, ali ja jebem!
Браво Бут! Ја сам очајно урадио тај јебени писмени али јебига, срећан сам јер имам добре пријатеље, здрав сам да куцнем у дрво и имам бенд! Још само рибица да падне па је фул, а оцене, јебеш ти те бројеве на папиру...
Rekla mi pristojna devojka da joj se svidjam i pozvala me na pivo. Zbog svog niskog samopouzdanja nisam siguran da li se sprema neka skrivena kamera...
Shone, izađi na pivo. Jebeš skrivenu kameru - pristojne devojke se ne odbijaju pa makar u rukama nosile kantu katrana i džak perja.
Добио сам нову професорку српског!
Čim se hvališ znači da je dobar predavač-objašnjavač. :D
Ма баш је супер лик, можемо и да дискутујемо и све. :)
Она раније само подели петице и не морамо да долазимо...