Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Несхваћена, јел то у вези оног дечка ? :)
Nata4Mika, u vezi svega... Al' ono, ima i on veze sa tim :D
КО не рискира, тај не профитира.
Само напред. :)
И ја подржавам то све или ништа, то је права ствар, завртиш точак и бол' те курац.
Јако ми је драго што на моју прекул тему с гифовима не може да уђе сиротиња која има лоше компове и конекцију. Пишај по сиротињи.
Постери - про левел гифови за сиротињу лоло
Skidam film preko torenta, slušam na YT muziku i gledam pro level gifove. KACAM BOGAT!
Такође. ПИШАЈ
CRKNI
Otrov se drži u malim Mylycama!!!
Пре ће сиротиња да цркне него ја, јер су сиротиња лололо
MYLYCA U STILU: PISAJ PO SIROTINJI DOK IH GADJAS KAVIJAROM!
Мулуца у стилу: Пишај по сиротињи док умире од жеђи.
Nema lajk? Kako da lajkujem tvoje predviđanje moje smrti? Molim te kad budeš imala vremena da mi usmenim predanjem kažeš šta ste mećali na temu.
Sirotica
Да се подвалим истекао ми самобан.
To.
Сиротиња док умире од жеђи, не мулуца, да напоменем!
маро, видећу шта могу да учиним
Ja ove Gifove gotivim, al' nemoj Kaizene da praviš novu temu kao što si za demotivacije ! Sad shvatam grešku svoga predloga.
Prdno sam i mirise na plazmu i mleko a jos sam povrh svega pripit a tek je podne koja pobeda jebote kombo
Bojan prdi po gladnoj sirotinji tako da mu prdez mirise na plazmu!!!
Imam rešenje za najveći majndfak problem! Koji sam genije, ljubi me majka! Rešenje je jednostavno, ali malo ko bi ga se setio. Mrzi me da pričam o tome jer da bi se shvatilo jednostavno rešenje prvo treba razumeti majndfak problem. Ja jebem!