Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da se pohvalim, papagaji su mi stajali na kažiprstu. Neopisiv je osećaj. Preslatki su. Prvo sam ih trenirala sa štapićem a onda im pružila prst. :) Još uvek se plaše raširene šake ali i to će ih proći. :)
Znaju li da kažu " Ljubim ruke lijepa damo!" ? :)
Ima još vremena dok ne progovore, sad samo krešte i svađaju se međusobno. :)
A prvo ću to da ih naučim. Sale, čestitam na ocenama. :)
Nauči ih da ti stoje na ramenu i krešte DAJ RUM, harrr.
Имам много безобразан аватар
Uuuu, Davide, ostavljam ti ga samo zbog godišnjice... :))
хахаха ред је, а иначе није прихватљив?
u kombinaciji sa tekstom ispod može biti posmatran kao nacionalna netrpeljivost, ako se neko požali izgubićeš ga...
ау, али ово је чак она сцена где шиканира српске ратне профитере
и ако будем требо да склањам само ме обавести замолио бих те, па да не иде бан одма
ma stavi samo neki disklejmer ili kasnije skloni tekst ispod - meni ne smeta, ali mogu da zamislim scenu gde bi se neko uvredio, ipak ovo nije ni etnički ni nacionalni sajt...
Do jaja ti je avatar.
капирам, много је шкакљиво то иако сама слика заправо нема ама баш никакве везе са било ким осим са једним српским добровољцем, начи не прозива никог
а текст је одавде :))
http://www.youtube.com/watch?v=cL-77S_9fuQ
Јебачу, кида
Da se vratim gore - meni ne smeta, kapiram i jedno i drugo, ali 150.000 ljudi ovde dolazi, a to ti je najmanje 300.000 mišljenja o istom pojmu :)
да, свашта мож људима да падне на памет...
ал сад мењам текст у изјаву ове легенде на 00:20
http://www.youtube.com/watch?v=EyyLmUYHeeA
тај кључ...
Mnogo volim ka subotnje prepodne na Vuki ima ovoliko dobrih definicija i ovoliko dobrih postova na forumu. Toliko sam zadovoljan da ću veorvatno danas staviti DVE defke u odabrane preko svih običaja...
Meni nije jasno zašto se time hvališ ?Liči na provokaciju.
Nije stvar u vređanju, nego u razlogu za stavljanje ovakvog avatara. Šta si tačno hteo ovim da postigneš. Jbg i nasilje je obuhvaćeno u delu sa pravilima, a ovo je scena nasilja.
Eto, to sam i pričao... :)
Bruce, smeta mi bilo kakva provokacija ove vrste na sajtu za zajebanciju. Nije joj jednostavno mesto tu. Postoji gomila sajtova gde možeš da se izjašnjavaš kako hoćeš i braniš svoje stavove, ali postaviti tako nešto i onda se još hvaliti time meni nije jasno čemu vodi.
:)
Хвалим се јер је добар аватар а тема је за хваљење, шта ти ту није јасно? Провокација кога, чиме? Личношћу из антиратног филма, добровољцем који држи пушку уперену у човека исте националности и вероисповести јер је овај претходно запалио кућу недужног човека? Шта ти смета, кокарда, шајкача, пушка? Наочаре?