Moram nekome da se pohvalim

1. Za dan sam procitao knjigu Enders game.

2. YeahBatch, kopirala sam sa stare kartice. Hell yeah! :D

3. Slušam metalike i do jaja mi.

4. Данас сам поч'о да пијем антибиотике. Биће од мене нешто.

5. Положио стсл са 40% научених деклинација и, не знам... 30% глаголских времена и начина!

ѤБѢМЪ!

Допуна: Знам, требало би да се завршава са "он", али онда би ме само пар људи разумело. Ето, је л' видите да АЗ ЈЕБОН?

6. Данас сам први пут видио вехабије. И то петорицу.

ЕДИТ: Седморицу.

7. Ja sam prije neki dan bio u Rožaje , sreo sam ih preko deset. Garantovano!

8. Није ствар колко си их видио Шерлоче, већ гдје си их видио. Ово били усред града дошли и слободно се шетали. Обукли оне бијеле мантиле, ставили турбане око главе. Још им брада до појаса. Јеботе, ја мислио дошо Бин Ладен да дигне полицију у зрак :)

9. Гавран са митраљезом gde si ih vidio,u kom gradu?

10. Србац брате.........
    То је у Републици Српској...:)

11. Pa otkud tu?
    Ja sam iz Zvornika,kazu da u okolnim turskim selima imaju neki njihovi kurci centri al' nisam ih vidjao po gradu nikako.

12. Био сам у четвртак на концерту Ју групе са рибом и било је незаборавно! :)

13. izašo sam na tombolu 400 dinara.

14. Ћеститам, Манијаке, у здрављу их потрошио.

15. a, potrošio ja to odma na turu pića za ekipu,opušteno:)

16. Kako si uspeo da potrosis toliki novac?

17. http://hackertyper.com izvaljio mnogo moćnu zajebanciju !

18. Danas sam se ponovo oduševio nemačkom tehnologijom. BMW stariji od mene, kojem menjač šljaka kao švajcarski sat. Nešto nedostižno za VW.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.