Moram nekome da se pohvalim

1. Za dan sam procitao knjigu Enders game.

2. YeahBatch, kopirala sam sa stare kartice. Hell yeah! :D

3. Slušam metalike i do jaja mi.

4. Данас сам поч'о да пијем антибиотике. Биће од мене нешто.

5. Положио стсл са 40% научених деклинација и, не знам... 30% глаголских времена и начина!

ѤБѢМЪ!

Допуна: Знам, требало би да се завршава са "он", али онда би ме само пар људи разумело. Ето, је л' видите да АЗ ЈЕБОН?

6. Данас сам први пут видио вехабије. И то петорицу.

ЕДИТ: Седморицу.

7. Ja sam prije neki dan bio u Rožaje , sreo sam ih preko deset. Garantovano!

8. Није ствар колко си их видио Шерлоче, већ гдје си их видио. Ово били усред града дошли и слободно се шетали. Обукли оне бијеле мантиле, ставили турбане око главе. Још им брада до појаса. Јеботе, ја мислио дошо Бин Ладен да дигне полицију у зрак :)

9. Гавран са митраљезом gde si ih vidio,u kom gradu?

10. Србац брате.........
    То је у Републици Српској...:)

11. Pa otkud tu?
    Ja sam iz Zvornika,kazu da u okolnim turskim selima imaju neki njihovi kurci centri al' nisam ih vidjao po gradu nikako.

12. Био сам у четвртак на концерту Ју групе са рибом и било је незаборавно! :)

13. izašo sam na tombolu 400 dinara.

14. Ћеститам, Манијаке, у здрављу их потрошио.

15. a, potrošio ja to odma na turu pića za ekipu,opušteno:)

16. Kako si uspeo da potrosis toliki novac?

17. http://hackertyper.com izvaljio mnogo moćnu zajebanciju !

18. Danas sam se ponovo oduševio nemačkom tehnologijom. BMW stariji od mene, kojem menjač šljaka kao švajcarski sat. Nešto nedostižno za VW.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.