U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Јуче сам отворио властити фан пејџ на фејзбуку ивећ имам 34 фана лололо
Večeras je moja mlađa sestra blistala zajedno sa ostatkom pozorišne trupe u premijerno izvedenoj predstavi "Zla žena" :)
Ponosna do neba!
To bre! Najzad nešto stvarno lepo! :-)
:D Hvala Kurde :)
Ona je rođena glumica! :))
Ma to su stvari koje vrede u životu...razumem 100%! :-)
Čestitam :)
Hvala u njeno ime, prijatelju! (Ja ću, kao ponosna sestra, da primam čestitke i da joj posle toga prosledim) :)))
Данас улазим у бус и видим дјевојчицу од можда 3 године, бјеше као луткица и ја јој се исплазим и јављам се другарици и сестри и провукох руку да заголицам ову дјевојчицу и она ме гледа, избечила очи, не трепће и онда се насмија.
И ја се окренух да се јавим друговима и да сједем, а она поче да вришти, оће пољубац да ми пошаље, и кад се окренух према њој посла ми пољубац и поче да се смије :)
Знам да звучи геј, али волим ђецу у пм :)
Videh ovo malopre u smešnim slikama, mnogo se poklopilo sa situacijom, inače ne bih postavio. :D
http://marketingviral.blog-idrac.com/files/2010/12/pedobear_seal_of_approval2.jpg
И ја се окренух да се јавим друговима и да сједем, а она поче да вришти, оће пољубац да ми пошаље, и кад се окренух према њој посла ми пољубац и поче да се смије :)
Знам да звучи геј, али волим ђецу у пм :)
Ne, ne zvučiš gej, već si pedober kvadratni. Smarko, ja sam šokirata.
Е, да, или то :)
Да знате да ме страх понекад да људи не помисле то :Д
Jebote, kad god pročitam, svaki put je sve gore i gore... :)
Јеб'те се мало, хтјела је пољубац да ми пошаље, волу ме ђеца, што ћу :)
Управо.
Смаре, друже, какав си, још мало ће деца теби почети да дају боне.
Smarko pedofiliše awwwwww....
Ne znam da li ovo uopšte treba komentaristati. Još će jedared, kad ga murija sahvata, reći da su ga djeca navukla i napal`la.
JOOOOOJ POSTAĆU TETKA ZA PAR SATI
Hahaha, pa čestitamo! :-)
Cestitam, ali obrisi komentar, da SMarko ne vidi.
lolololo :D
Cestitam Klipsi, samo na tetku da bude... :)
Nek je sa srecom!