Moram nekome da se pohvalim

1. А можда је само зато што је бљутаво пиво, па ти се згади живот кад га пијеш. :)

2. Крива је што не пази јесу ли јој сипали дрогу у пиће!

3. Vi'š, i to je moguće, Reme. Kad se čo'ek navikne na dobro pivo, teško se vratiti na staro. :D
    I đe više ta droga :D

4. Није дрога, мучите, само је лоше пиво, вероватно се ухватиле гљивице и буђ у оној мешавини пива и воде, па је само помало халуциногено. :)

5. E, sad ću stvarno da povratim ovaj zeleni čaj, hvala za tako detaljno objašnjenje. :D

6. Ideemoooooo!!! NIJE NIJE ZNAO ON, ZA TU TAJNU SRCA MOG, NIJE MOG'O NI DA SANJA MOJA NEZNA OSECANJA, DOK SAM NOCU PLAKALA VRTELO SE SVE U KRUG, NISTA NIJE ZNAO ON, BIO MI JE DOBAR DRUG!! Usao u prvu ligu Srbije sa svojom bracom iz ''RK Car Dusan''! Dogodine sijemo Zvezdu i Partizan! Bravo carevi!

7. зар није другу?

ЕДИТ: Пардон, сад сам схватијо

8. Pa to je druga, odmah iza superlige, samo se zove prva... :)

9. да да, као енглеска што има прву лигу тек трећу, ако ме капираш :)

иначе све честитке. да победите и у првој лиги :* ♥♥

10. Фино, честитам.

Ја ћу да се похвалим да сам постигао договор о међусобном окањивању са Стефаном Костићем.

11. Da bih pojasnio, to je liga ispod superlige. Sisite ga! :) Hvala!

12. Ја сад сазнах да ти је Ибро дупли. Е до курца. Ај на неки вопс тамо око четвртка-петка.
    ЕДИТ: Идемо Џими и ја, и видећемо ко још. :)

13. Реме
    Е Млато, може питање? Сећаш се пива из Маршал паба? Једно је што је срање, него јеси имао неке трипове након тог чуда, пошто сам скоро причао са ортаком скоро, и укапирао да је и он кад је отишао гајби након тог пива легао у кревет, и буквално будан сањао. А уз то, лежао као мртвак.

Сад тек ово видео. Мени до јаја, ништа нисам приметио. :Д

14. Реме

Ја сад сазнах да ти је Ибро дупли. Е до курца. Ај на неки вопс тамо око четвртка-петка.
    ЕДИТ: Идемо Џими и ја, и видећемо ко још. :)

Што онда упадаш у по приче, цццц...
    У суштини сам за, али ипак нећу да обећавам.
    Чућемо се, имам Џимијев број, а и вероватно ћу бити свакодневно на сајту, тако да ћемо лако.

15. pojačo sam net, sad je na 4mbs, plus uzeh IPTV, sve to za istu kintu kao što plaćah net od 1,5mbs. milina.

16. Druga desetka u ovom roku. FUCK YEAH!

17. Napravih napokon pirinač sa mastilom od sipe koji ne izgleda kao da si ga provukao kroz odžak. Izgled je, jebiga, pola ukusa.

http://www.dodaj.rs/f/3l/sS/1BJDv7rU/img20120604202844.jpg

Šteta što nema više Smorene na forumu, znala bi odakle mi ovaj fazon s jajima.

18. Novi spot! Radili ortak i ja u saradnji sa velikim Chavezom :D http://vukajlija.com/recnik/autori/14064

19. Naučio sam da napravim ždrala od papira.. Ja origamišem!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.