prvi put u životu sam rastavio i ponovo sastavio elektromotor, onaj za hidrofore, pronašao šta jebe, tamo gde su žice imalo spoj, zanemnio pregorele licne i stavio drugu dihtung gumu da ne curi gde je ona spojka, i usralo me da ubodem gde ide plava, braon i crna, samo uzemljeneje nisam diro, jer sam zaboravio početni raspored kad sam ih skidao, inače bi bilo PUFF! alah mi vera,sam svoj majstor!
E momci, svaka vam čast. Jes da je Pantela šozenje smorilo do bola, al pesma je dobra..i spot takođe :)
edit: E da, ko ono beše Pantela10? Čiji duplak?
Danas:
u devet izašao iz kuće i onda - odradio redovan servis na kolima, uzeo neku potvrdu u opštini, odradio tehnički pregled i registrovao auto, i sve to samo za tri i po sata, bio kod kuće u 12 i 30!
KLEČITE NEJAKI SMRTNICI, VAŠE LOBANJE UKRAŠAVAĆE MOJE LUSTERE DOK CRVENOM ANAKONDOM RASKIVAM DJEVU MARIJU, JER JE ONAJ GEJLORD OD BOGA IONAKO NIJE PROBUŠIO.
a jbg Coa, trebalo mi je skoro 3 sata neprestane vežbe da dovedem do savršenstva, ne mogu da opišem rečima.
al na ovu foru:
http://www.youtube.com/watch?v=uVmi_Ju2OkU samo što je ovaj štosga naučio mnogo bolji,al slična finta ipak:)
Odlično, još 999 komada i možeš da zaželiš želju da ribe krenu da se lože na origami.
Pa ja idem na to da napravim čku od papira, onda mi neće trebati riba. A ovu sadašnju da batalim, u odnosu na papirnu mnogo je zahtevnija..
prvi put u životu sam rastavio i ponovo sastavio elektromotor, onaj za hidrofore, pronašao šta jebe, tamo gde su žice imalo spoj, zanemnio pregorele licne i stavio drugu dihtung gumu da ne curi gde je ona spojka, i usralo me da ubodem gde ide plava, braon i crna, samo uzemljeneje nisam diro, jer sam zaboravio početni raspored kad sam ih skidao, inače bi bilo PUFF! alah mi vera,sam svoj majstor!
http://www.youtube.com/watch?v=m3i5W6MGwqk Ladno nisam stavio link spota u prethodnom postu... Super...
E momci, svaka vam čast. Jes da je Pantela šozenje smorilo do bola, al pesma je dobra..i spot takođe :)
edit: E da, ko ono beše Pantela10? Čiji duplak?
Danas:
u devet izašao iz kuće i onda - odradio redovan servis na kolima, uzeo neku potvrdu u opštini, odradio tehnički pregled i registrovao auto, i sve to samo za tri i po sata, bio kod kuće u 12 i 30!
Sanjo sam da sam banovan, ali i da sam napisao super definiciju.
Moj 666. post. I to u tri sata ujutru.
KLEČITE NEJAKI SMRTNICI, VAŠE LOBANJE UKRAŠAVAĆE MOJE LUSTERE DOK CRVENOM ANAKONDOM RASKIVAM DJEVU MARIJU, JER JE ONAJ GEJLORD OD BOGA IONAKO NIJE PROBUŠIO.
Ispunio sam svoju decacku zelju i pustio brkove (bez brade naravno) mucio sam se dobrih mesec dana da bih stekao dovoljnu gustinu, ali vredelo je...
Видео сам Кнеза данас на ади.
Naučio sam opak, opak trik s cigarom. Od sledećeg vikenda ima da padaju čke samo tako.
који? дај, причај, не занима ме због пичака, него због досаде, ллололо
Реции, Манијаке. Мени занимљиво да чујем. лоло
a jbg Coa, trebalo mi je skoro 3 sata neprestane vežbe da dovedem do savršenstva, ne mogu da opišem rečima.
al na ovu foru:
http://www.youtube.com/watch?v=uVmi_Ju2OkU
samo što je ovaj štosga naučio mnogo bolji,al slična finta ipak:)
Слик'о се са неком транџом 'ладно , опет.. не знам дал' је права тема за ово...
Јој што лепо громи, умрећу од среће!!!
ПОЛОЖИЛА ЗА ФИЛОЛОШКО У ГИМНАЗИЈИ!!!!!!!
ИДЕМООО!!!!!
Bravo! Imaš msn?
(hitam kitom ka dveiljaditom, ololololo)
Ја наместио 500 оригами бродића величине 1цм, и поклонио сад већ бившој риби. Најгоре бачен папир у животу лололол.
Imam 250 živih definicija