Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
AHAAHAHHA e jesi lud
Bio na koncertu Atomskog skloništa i time ostvario 25-ogodišnji san. Što se tiče domaće muzike, tu bi stavio tačku.
JA SE DIVIM SEBI!
Ako se neko seca mog ispita? 300 strana ono. 50 sam naucio jos ranije, 250 mi ostalo. Juce oko 22h ja blejim na cetu na Vuki iz igraonice. Odem ja ciku. Gledam, jebote 250 strana. Slusam malo Pink Floyd, i u 23h pocnem da ucim. Ucim do pola tri izjutra i batalim.
Dolazim na ispit, jbote, kad 100 ljudi u amfiteatru, a meni visok broj indeksa, znaci ima da blejim par sati dok ne dodjem na red. Kad baja profesor kaze, "uh ima vas mnogo, da podelim ja vas u dve grupe, ovi prvi danas, a ovi drugi u cetvrtak". Ja super, posto mi je visok broj indeksa, garant cu imati jos 3 dana. Kad profa kaze "do 320 danas, od 321 cetvrtak". A ja jebote 319!!!!1!
Neverica me trese, citam ja nesto kao da doucim. I u 12h batalim i odem da jedem, vratim se u 13h, jos njih 20ak... Cekam jos malo. Oko 14:15 ja dodjem na red. U amfiteatru samo jedna riba i ja. Postavlja pitanje, kad ono padaju dva sto sam naucio! (od oko 120). I ja 2 od 2 stucem. Kaze on evo 6, upise mi 6 u indeks, u onu knjigu i ja potpisem na onom pravougaoniku. A njegov asistent mi drzi drugi predmet, i meni nesto trebaju predispitni poeni, nisam upisao na vreme. I ja pitan asistenta da mi upise, a on kaze, "cekajte me ispred kancelarije". Ja ustanem, i kazem "ma cekacu ovde". Oni dobro.
I ispituje profa onu ribu, i ona ne zna jedno pitanje. Pita on mene. A ja to opet znam!!!! I odgovorim i to. I baja mi uzme indeks i precrta 6 i upise 7. lololo
Posle me jos pitao i za 8, ali toliko vec nisam znao.
Ja bio 3, 4 puta na Atomcima. :)
TATABANJSKI KOMBJASNIO DESETAJU IZ SREDNJOG VEKA\\\ŽŽŽŽ!!
Položio programiranje 1 (Paskal) sa 50.25 bodova. Like a boss.
Zar tebi ne ide ono programiranje?
Ide, ali sam Paskal zaboravio, a i ispit nema mnogo veze sa znanjem nego sa šablonom.
Jer za dva sata moramo da napišemo dva programa koji oduzimaju vreme i da iščitamo još 4 komada. Znači jedino praktično napamet da znaš.
Нашао сам своју тему, односно саундтрак:
http://www.youtube.com/watch?v=ZmKmsf-9aq8
Фак јеа...
Nabavio sam si jugoslovensku kafansku čašu. Samo što supu ne pijem iz nje. Fak jea.
Nisi imao pre jugoslovensku kafansku casu?
Dobijo pet djuuuud, iz histori.
Kalaše, zašto koristiš ovo lejm ''si''?
kaži normalno jbte, nabavijo sam (sebi) kafansku čašu, a ne nabavio sam SI tralalala....
zna se šta se jebe a šta ženi.
Nisam jebiga.
kaži normalno jbte, nabavijo sam (sebi) kafansku čašu, a ne nabavio sam SI tralalala....
zna se šta se jebe a šta ženi.
Da znaš da si u pravu. Aupičkumaternu i "si"!
TU SAM DEDUKUJEM NEJAČ!
RA-ZUMEM GOSNKAPETANE!
Trenutno sam 384. na rang listi. Ništa posebno, al mi je drago da toliko ima Jelena od dvije litre na paleti!
Moram reći da sam sinoć i danas odgledao celu sezonu i još jednu epizodu (toliko ih je bilo) nove serije što iznosi cirka 10 sati video materijala, šta ste vi produktivno uradili danas?
Попио пиво.