Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Koje serije?
A koje to serije, Vetre? Danas napravio najače palačinke dosad. Koje vops, Smare? Što sam nešto znatiželjan danas jebote... :)
Ja sinoć svirao 3 sata gitaru, oteo novce, i danas još sat i po, i opet oteo novce. I sada mogu samo da kuckam, jer ne mogu da pričam.
Ali sam oteo novce.
Sve nešto tripujem da možda nije ona indijska "Mala nevesta" jer je snimljena hiljadita epizoda i još se snima. Čoveče, koliko suza isplakaše! Kako se ne umore? Cccc. A i taj režiser ide iz krajnosti u krajnost.
danas mi godina na Vukajliji. dobro sam izdržao i svaka mi čast!
EDIT: e fala vi. nemam namjeru živjet još 100 godina, da se mučim, ali svakako lijepa želja :)
e das mi živ i zdrav!
Čestitke Paninaro :) Da ostaneš još 100 godina :)
Мора ти се одабрат нешто до нАћас, да јебе оца :Д
minus :)
Обрисано :Д
Meni prošlo 2 godine od kako sam na sajtu. I dalje ne verujem. :)
I ja sam više od dvije godine. A vidim dosta popularnijih autora je manje vremena ođe.
I ja za 2 meseca punim drugi rođendan. A šta sam uradio? Jedna odabrana.. I nije neki učinak. Pu.
edit: il sam ovo trebo u drugu temu lolo
http://www.imdb.com/title/tt1632701/
Nova, mnogo gotivna serija, sad je počela 2. sezona.
Je l' imate vi neku za predložiti?
Ja sam predložio tamo u Seriji koju biste preporučili Ic olvejz sani in Filadelfija. Prva sezona je jedna od najjačih sezona ikada. Drugu sad gledam i nije loša.
Успео сам се огребати за сношај док ми је трајао бан. Изгледа да жене стварно луче влагу на ту "жестоки момак" фурку.
Dobar ispo ovaj domaći kefir s votkom bemtisunce (doslovno. Jedino što mi odma toplo oko srca kad ga vidim litar i po onako na gomili a to je poslednja stvar koja mi treba na ovu vrućinu.
najverovatnije sam dao drugi najteži ispit na godini (čekam rezultate)
E vala i ja da se pohvalim....MOJ ČO'EK osvojio danas NOVCE!!!!!!!!
Ovaj glavonja skroz desno! lolo
http://img205.imageshack.us/img205/4060/20120620125105.jpg
Hahahaha Ela znači Kure ubo. E svaka mu dala vode iz bokala :)
EDIT: Aj kad sam već tu da se i ja pohvalim. Dao sam poslednji ispit danas, sada ostaje još diplomski.