Moram nekome da se pohvalim

1. A koje to serije, Vetre? Danas napravio najače palačinke dosad. Koje vops, Smare? Što sam nešto znatiželjan danas jebote... :)

2. Ja sinoć svirao 3 sata gitaru, oteo novce, i danas još sat i po, i opet oteo novce. I sada mogu samo da kuckam, jer ne mogu da pričam.

Ali sam oteo novce.

3. Sve nešto tripujem da možda nije ona indijska "Mala nevesta" jer je snimljena hiljadita epizoda i još se snima. Čoveče, koliko suza isplakaše! Kako se ne umore? Cccc. A i taj režiser ide iz krajnosti u krajnost.

4. danas mi godina na Vukajliji. dobro sam izdržao i svaka mi čast!
    EDIT: e fala vi. nemam namjeru živjet još 100 godina, da se mučim, ali svakako lijepa želja :)

5. Čestitke Paninaro :) Da ostaneš još 100 godina :)

6. Мора ти се одабрат нешто до нАћас, да јебе оца :Д

7. Мора ти се одабрат нешто до нАћас, да јебе оца :Д

minus :)

8. Meni prošlo 2 godine od kako sam na sajtu. I dalje ne verujem. :)

9. I ja sam više od dvije godine. A vidim dosta popularnijih autora je manje vremena ođe.

10. I ja za 2 meseca punim drugi rođendan. A šta sam uradio? Jedna odabrana.. I nije neki učinak. Pu.
    edit: il sam ovo trebo u drugu temu lolo

11. Koje serije?

A koje to serije, Vetre?

http://www.imdb.com/title/tt1632701/
    Nova, mnogo gotivna serija, sad je počela 2. sezona.

Je l' imate vi neku za predložiti?

12. Ja sam predložio tamo u Seriji koju biste preporučili Ic olvejz sani in Filadelfija. Prva sezona je jedna od najjačih sezona ikada. Drugu sad gledam i nije loša.

13. Успео сам се огребати за сношај док ми је трајао бан. Изгледа да жене стварно луче влагу на ту "жестоки момак" фурку.

14. Dobar ispo ovaj domaći kefir s votkom bemtisunce (doslovno. Jedino što mi odma toplo oko srca kad ga vidim litar i po onako na gomili a to je poslednja stvar koja mi treba na ovu vrućinu.

15. najverovatnije sam dao drugi najteži ispit na godini (čekam rezultate)

16. E vala i ja da se pohvalim....MOJ ČO'EK osvojio danas NOVCE!!!!!!!!
    Ovaj glavonja skroz desno! lolo
    http://img205.imageshack.us/img205/4060/20120620125105.jpg

17. Hahahaha Ela znači Kure ubo. E svaka mu dala vode iz bokala :)

EDIT: Aj kad sam već tu da se i ja pohvalim. Dao sam poslednji ispit danas, sada ostaje još diplomski.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.