A sad istampaj celu tu zbirku i idi kod nekih izdavaca, valja se to izdati :) Super su, samo pici :)
I krompir, kako ti bre banovali pandanmobil?
Хвала теби на похвалама, такође хвала и свим осталима, планирам то некако да издам. Тренутно сам штампам примерке, па ако неко хоће, нека ми пошаље ПВТ, шаљем поштом, и за пар дана вам је у рукама.
А што се панданмобила тиче, возио ја (са ћалетом, наравно, још не смем сам), и 200 метара испред стоје они и по дифолту заустављају оне турске и мађарске камионџије и по који ауто. Возио сам дозвољеном брзином, светла упаљена, појаси везани, кад он млати оном палицом. И скренем ја, угасим ауто, и прилази ми и каже да му дам исправе. Ја вадим из оне полице све, ћалетову саобраћајну и возачку и моју возачку и он ту утврди да је све океј. И крене да шета око аута и пита шта је ово код слова "П", ја му кажем да је нека спрдња с Вукајлије, тј. са једног интернет сајта за забаву. И он мени почне како ја угрожавам саобраћај, како одвраћам пажњу возилима, блаблабла, сад би ми написао казну, али види терамо лошији ауто, нећемо моћи да платимо, требао би можда и дозволу да ми узме, али као ако одмах скинем, пустиће ме, али следећи пут ће ме као казнити. Ништа од тега не би било, нити може бити, већ само тренира строгоћу, ал' ипак сам скинуо, да научим лекцију да може да ми уради шта хоће, јер је ипак он власт и закон.
Хвала теби на похвалама, такође хвала и свим осталима, планирам то некако да издам. Тренутно сам штампам примерке, па ако неко хоће, нека ми пошаље ПВТ, шаљем поштом, и за пар дана вам је у рукама.
A kad postane poznata knjiga da prodamo za par stotina jevreja :) Potpisi se na svaku, vise ce vredeti :D
E jebm li ga! Posalji caru da ga pandanise olololo
Jebiga, stavi na bajs, PANDANOBAJS! Olololo
:)
Da l' si bese bio tu, bas sam pretproslu noc pricao o tome.
Ne razumem zasto bih bio bolestan ako ne zelim da pijem pivo i ako ne podnosim alkohol :)
To je moje opredeljenje i drzim ga se :)
Prekinuo nas njen drug, bem ti idiotizam.
Kako vas prekinuo, sam onako uleteo u sobu?
Ne u sobu, bili smo u nekoj šupi na plaži.
Sale, ako nastaviš tako sa pitanjima ona će saznati da se kurčim ovdje, a ako sazna neću jebati. Možda.
a kako će ona da zna za to?
I krompir, kako ti bre banovali pandanmobil?
А што се панданмобила тиче, возио ја (са ћалетом, наравно, још не смем сам), и 200 метара испред стоје они и по дифолту заустављају оне турске и мађарске камионџије и по који ауто. Возио сам дозвољеном брзином, светла упаљена, појаси везани, кад он млати оном палицом. И скренем ја, угасим ауто, и прилази ми и каже да му дам исправе. Ја вадим из оне полице све, ћалетову саобраћајну и возачку и моју возачку и он ту утврди да је све океј. И крене да шета око аута и пита шта је ово код слова "П", ја му кажем да је нека спрдња с Вукајлије, тј. са једног интернет сајта за забаву. И он мени почне како ја угрожавам саобраћај, како одвраћам пажњу возилима, блаблабла, сад би ми написао казну, али види терамо лошији ауто, нећемо моћи да платимо, требао би можда и дозволу да ми узме, али као ако одмах скинем, пустиће ме, али следећи пут ће ме као казнити. Ништа од тега не би било, нити може бити, већ само тренира строгоћу, ал' ипак сам скинуо, да научим лекцију да може да ми уради шта хоће, јер је ипак он власт и закон.
Manijače, to govorim da imam izvlakušu ako ne pojebem. :)
ako si već imo priliku i zajebale te okolnosti samo, ne brini, jebaćeš kad tad.
Znam.
A kad postane poznata knjiga da prodamo za par stotina jevreja :) Potpisi se na svaku, vise ce vredeti :D
E jebm li ga! Posalji caru da ga pandanise olololo
Jebiga, stavi na bajs, PANDANOBAJS! Olololo
dobio 40 maraka na kladionici :)
Немам бајс. лололол
Evo pošalji meni zamj će da plati, dobio je 40 marki na kladionici boli ga tuki, pun je keša.
Ваљда нисам побркао лончиће. Примерак збирке?
Kurac onda! ololo
stavi u knjigu ololol
Samo šalji, zmaj će da plaća.
ili da vam kupim hladnog piva za te pare :)
Kupi neki onaj 100% sok :) ne pijem pivo nit gazirano vise :)
Да ниси болестан, много?
:)
Da l' si bese bio tu, bas sam pretproslu noc pricao o tome.
Ne razumem zasto bih bio bolestan ako ne zelim da pijem pivo i ako ne podnosim alkohol :)
To je moje opredeljenje i drzim ga se :)
Polako, kad porasteš, samo će ti se kasti :)