Што ти пише мушки пол на профилу? лоло Да ви'ш за коју годину, кад уђеш у пубертет, па кад почнеш пити и пушити и дрогирати се. Љепота.
da aminujem ovu izjavu :)
Cekaj znaci svako ko ne voli da pije alkohol nije muskarac, a? :)
Ja msm da sam vec u pubertetu :)
I necu se drogirati, opijati i ne daj Boze pusiti :)
Sale, ja imam osjećaj da si ti na dopu, a ti kako 'oćeš. Nekako mi ta tvoja priča zvuči previše sumnjivo za naše podneblje.
Vi mislite kako Vi zelite :)
Jednostavno ne podnosim alkohol, gutljaj mali nekog alkoholnog pica da probam, nije mi dobro :)
Није ни жена, није ништа. лололо Ложим те, бре, боле ме курац. Мени супер, доста сам ствари пробао, треба пробати, сем што краву нисам јебао, мада и то, некад...
Pa dobro, jeste da dosta stvari treba probati :) ali ako ti neki od tih stvari ne prijaju i moze da ti naude, ne zelim da probam :)
http://www.youtube.com/watch?v=yI-xPpRDrbw
Evo uci :) Nije krava, al tu je negde.. ISti kurac..
Stara narodna veli: Čoek koji ne pije nije niđe pristo
Безмало сам то чуо 'иљаду пута.
Сок од вишње може да ти науди, да се загрцнеш и умреш. Може пасти дрво док џогираш и поломити ти обе ноге. Може ти чачкалица улетити у душник и угушити те. Свакодневница може наудити, само што нећеш уживати као што можеш уживати у ефектима порока, који те убијају знатно дуже, ал' ти мерак.
Sale, ne slušaj ove matore :)
Nemoj poklesti pred porocima, ne daj se! :D :*
Ne brini slipi :* Drzim se ja :)
čuj, čuj, mator sam sa svoje 22, pa dobro, za Vukajliju možda i jesam :D, pa popij ti sale, ali imaj mjeru, jedino cigara i droge se kani po svaku cijenu.
Жива истина пре неки дан идем до максија и дува ветар и само пуче грана. Некако сам се измакао и спизди ме у руку, добрано ме одрала. Да се нисам померио оде вугла.
То је то, алкохол је кева.
Главни кобјаснио.
Ја сам због алкохола ишао и до ургентног, и волим да попијем по које пиво овако нередовно, а волим да цугам са друштвом. Али свиђа ми се кад неко држи став, без обзира да ли се некоме свиђа или не.
Sale imaj meru u svemu, samo nemoj da životariš, ko što reče ona defka na naslovnoj.
Imao danas 3 usmena ispita i imao tripl-dabl ucinak! :D
Је л' диф студираш?
Jok, PMF! :)
Alkohol je sranje!Prestao sam da pijem i srecan sam zbog toga.
I kad porastem nece mi se nista kasti :) Ne volim pivo, ne volim preterano alkohol :)
Ne znam za sto bih bio bolestan ako ne volim nesto jebote.