Cekaj znaci svako ko ne voli da pije alkohol nije muskarac, a? :)
Ja msm da sam vec u pubertetu :)
I necu se drogirati, opijati i ne daj Boze pusiti :)
Cekaj znaci svako ko ne voli da pije alkohol nije muskarac, a?
Није ни жена, није ништа. лололо Ложим те, бре, боле ме курац. Мени супер, доста сам ствари пробао, треба пробати, сем што краву нисам јебао, мада и то, некад...
ali ako ti neki od tih stvari ne prijaju i moze da ti naude, ne zelim da probam
Сок од вишње може да ти науди, да се загрцнеш и умреш. Може пасти дрво док џогираш и поломити ти обе ноге. Може ти чачкалица улетити у душник и угушити те. Свакодневница може наудити, само што нећеш уживати као што можеш уживати у ефектима порока, који те убијају знатно дуже, ал' ти мерак.
čuj, čuj, mator sam sa svoje 22, pa dobro, za Vukajliju možda i jesam :D, pa popij ti sale, ali imaj mjeru, jedino cigara i droge se kani po svaku cijenu.
Може пасти дрво док џогираш и поломити ти обе ноге.
Жива истина пре неки дан идем до максија и дува ветар и само пуче грана. Некако сам се измакао и спизди ме у руку, добрано ме одрала. Да се нисам померио оде вугла.
у ефектима порока, који те убијају знатно дуже, ал' ти мерак.
То је то, алкохол је кева.
Stara narodna veli: Čoek koji ne pije nije niđe pristo
Ја сам због алкохола ишао и до ургентног, и волим да попијем по које пиво овако нередовно, а волим да цугам са друштвом. Али свиђа ми се кад неко држи став, без обзира да ли се некоме свиђа или не.
I kad porastem nece mi se nista kasti :) Ne volim pivo, ne volim preterano alkohol :)
Ne znam za sto bih bio bolestan ako ne volim nesto jebote.
Што ти пише мушки пол на профилу? лоло Да ви'ш за коју годину, кад уђеш у пубертет, па кад почнеш пити и пушити и дрогирати се. Љепота.
da aminujem ovu izjavu :)
Cekaj znaci svako ko ne voli da pije alkohol nije muskarac, a? :)
Ja msm da sam vec u pubertetu :)
I necu se drogirati, opijati i ne daj Boze pusiti :)
Sale, ja imam osjećaj da si ti na dopu, a ti kako 'oćeš. Nekako mi ta tvoja priča zvuči previše sumnjivo za naše podneblje.
Vi mislite kako Vi zelite :)
Jednostavno ne podnosim alkohol, gutljaj mali nekog alkoholnog pica da probam, nije mi dobro :)
Није ни жена, није ништа. лололо Ложим те, бре, боле ме курац. Мени супер, доста сам ствари пробао, треба пробати, сем што краву нисам јебао, мада и то, некад...
Pa dobro, jeste da dosta stvari treba probati :) ali ako ti neki od tih stvari ne prijaju i moze da ti naude, ne zelim da probam :)
http://www.youtube.com/watch?v=yI-xPpRDrbw
Evo uci :) Nije krava, al tu je negde.. ISti kurac..
Stara narodna veli: Čoek koji ne pije nije niđe pristo
Безмало сам то чуо 'иљаду пута.
Сок од вишње може да ти науди, да се загрцнеш и умреш. Може пасти дрво док џогираш и поломити ти обе ноге. Може ти чачкалица улетити у душник и угушити те. Свакодневница може наудити, само што нећеш уживати као што можеш уживати у ефектима порока, који те убијају знатно дуже, ал' ти мерак.
Sale, ne slušaj ove matore :)
Nemoj poklesti pred porocima, ne daj se! :D :*
Ne brini slipi :* Drzim se ja :)
čuj, čuj, mator sam sa svoje 22, pa dobro, za Vukajliju možda i jesam :D, pa popij ti sale, ali imaj mjeru, jedino cigara i droge se kani po svaku cijenu.
Жива истина пре неки дан идем до максија и дува ветар и само пуче грана. Некако сам се измакао и спизди ме у руку, добрано ме одрала. Да се нисам померио оде вугла.
То је то, алкохол је кева.
Главни кобјаснио.
Ја сам због алкохола ишао и до ургентног, и волим да попијем по које пиво овако нередовно, а волим да цугам са друштвом. Али свиђа ми се кад неко држи став, без обзира да ли се некоме свиђа или не.
Sale imaj meru u svemu, samo nemoj da životariš, ko što reče ona defka na naslovnoj.
Imao danas 3 usmena ispita i imao tripl-dabl ucinak! :D
Је л' диф студираш?
Jok, PMF! :)
Alkohol je sranje!Prestao sam da pijem i srecan sam zbog toga.