Moram nekome da se pohvalim

1. Osvanuo i 5-ti dan bez cigareta. Prestao pušiti poslije 25 godina aktivnog pušačkog staža. Malo drma kriza od jutros, ali izdržaću.

2. Taso brate, ako izdržiš jos nedelju dana, javi se na PVT da čujem šta si uzimao i kako se nosiš sa krizama!!! Ja dve nedelje bez duvana - plafon. Isto toliko godina...
    Srecno care, resavaj se govana!

3. Kupi paklicu cigareta, otvori je i nosi sa upaljačem, ne odvajaj se od nje i ako to izguraš dva meseca a da ne zapališ na konju si.

4. Imam kući otvorenu kutiju, stoji u hodniku. Prolazim uspješno kraj nje evo već 5-ti dan.

5. Imam kući otvorenu kutiju, stoji u hodniku. Prolazim uspješno kraj nje evo već 5-ti dan.

Svaka čast. Mene to čeka tek. A mora se.

6. Metode odvikavanja od pušenja su strogo individualne, ali meni je uspelo upravo to što ti radiš: imao sam cigare (da budem precizan, jednu jedinu cigaretu) pri ruci i pri svakom naletu krize osvajao po jednu malu pobedu sve dok nisam zaboravio da cigara postoji.

7. @asat baci kutiju da ne dođeš u iskušenje i pročitaj knjigu "Lak način da prestanete da pušite" Mislim da je napisao Alen Kar. Poznajem ljude kojima je pomoglo, pa srećno!

8. Nemam pojma šta sam uradio ali u poslednjoj turi nekako sam uspeo da dobijem tartar-bozu, udara u glavu ko šampanjac. Zalegneš od po' litra ko kokoška od antifriza.

9. Rado bi ja da uflaširam kontejner-dva, međutim bojim se da ne bi znao da ponovim recepturu.

A i, da se ne lažemo, nema šanse da zameni onaj gejevski somerzbi kao zvanično piće ziljavih, niti merak kao omiljeno piće preldžija. Bojim se da je mom sočineniju tržišna budućnost sumorna.

10. obuze me sad neki lijep osjećaj, onako iz čista mira me uhvati neka neopisiva sreća
    baš volim svoj život, baš mi je sve onako potaman i kako želim da bude :DDD
    etoooo
    morah ovo negdje da zapišem... etooo

11. proćiće te, opušteno

12. Trenutak prosvetljenja - Skontao sam da je onaj ženski film Dear John, zapravo ultimet traktorčina u anagramu.

http://www.articlesweb.org/blog/wp-content/gallery/naming-items-after-their-inventors/inventors-1.jpg

13. odem do kujne da vidim šta ima da se jede i nađem GIBANICU, skroz nesvestan da je keva zgužvala. FAK JEA!

14. A ja sam se najela nekih kolača, razumem tvoje euforično raspoloženje ;)

15. Odavno nijesam bila ovako raspoložena bez određenog razloga.

16. Raspoložena za šta? :)

17. Eto dobro da si i ti sad raspoložen, jer si od jutros nervozan na sajtu. :) Dobro je.

18. Jebiga, ustao sam na srednju nogu jutros...

19. Napravila božanstveni vege gulaš!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.