Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Š'a te boli ragastov da li si dupli ili ne,paperjasta, ko ne voli nek poljubi i ostavi :)
Aumajčinu. Sad su svi postali Šerloci i Votsoni, isterivači pravde, morala i sličnih ručnih radova.
Uživaj za svoj groš, druži se sa ljudima koji ti prijaju i to je cela umetnost .Voila!
Manijače jedan, mrš sa teme lololo
Hahaha, a ja htela da malo pobegnem od sebe prerusena u nesto drugo! :) Nista lose, momci, ne ljutim se ja na vas, nego se pitam, kako se to nanjusi dupli, ja to nikad nisam mogla da provalim, jednom mi crtali! Bukvalno.
Aumajčinu. Sad su svi postali Šerloci i Votsoni, isterivači pravde, morala i sličnih ručnih radova.
Много смо јој зла нанели. Не знам како ће ноћас спавати. Коме се не свиђа зезање може лепо и да каже, а не да глуми увређеност и остале муње...
Ма зезали се женска главо, Елек нешто испрдео па се ја надовезао... Бзвз. Елек увек нешто лупета.
A bre, nekom je zezanje podbadanje u mali mozak i to ono "Šta's ljutiš, dobra šega" ! Ima nežnih duša na ovaJ beli svet, teško se prerađuje sve to u srcu/duši/ hipotalamusu...gdegod.
Ko, bRe, uvredjen? Sa ti je?! :)
Па ја сам баш био нежан и фин, не знам шта се буните, него не видите или НЕ ЖЕЛИТЕ да видите моју нежну страну... То је генерално данас проблем са госпођицама... Штета, а фин сам младић...
Fini mladiću, ja se duboko isvinjavam ako sam na bilo koji način povredila Vaša tanana osećanja, čuvstvitelne drhtaje u napaćenoj, lirskoj duši.
Je l' može tako? :)
Hahaha, pa ne bih ja tog Elektricara potcenjivala, ucini on da se nocas osetim kao u "carevom novom odelu". :)) Sta ti je necista savest! Cudo! :)
Ајде може, ево смислио сам једну емотивну песму
Ох како тешки дани, ох како тешке ноћи
ВанГога и Паперјасто кажу даље неш моћи
ох каква тмина ох какав хад
Елек с лица места побеже и увати лад
Није лепо што се збило, могла је дивна ноћ бити
тралала лала лала ла ла! О фортуна! ола!
Šekspirovski, nema šta! :))
Elektro? Stara kajla, opasan u verbalnim okršajima, za čas te isprosipa rečima da te ni Dunav ni Sava ne operu. Al' ne smam više da pričam, da se ne naljuti opet na mene, ja sam mu večito bila kao neka vreća za "komentatorsko udaranje". Inače je duša prava, ako izuzmemo sve gore navedeno :)
Zapalio sam ludi plamen ljubavi u nama.
Ala me nahvaliste, pocrveneće mi kaciga.
Enemi, stihotvorni barde,
koja muka noćas tvoje srce rani?
Jer ima neka djeva da srce ti dade
ali vreme leti, žure njeni dani...
Iliti- pivo je super za stihove ad hok, juri u grad i nađi lejdi za zabavu! :))
Elek, Vage volU da ih ljudi fale, šta da ti radimo :))
Сутра ћеш тек да поцрвениш! ололололо
Enemy, lepo, kupio si me emotivnom pesmom, a nisam potkupljiva. :)
Fin si tuljan :)
Reče međed i obliza brkove.