Enemi, stihotvorni barde,
koja muka noćas tvoje srce rani?
Jer ima neka djeva da srce ti dade
ali vreme leti, žure njeni dani...
Iliti- pivo je super za stihove ad hok, juri u grad i nađi lejdi za zabavu! :))
Ох, како дивне речи, ја сам опчињен. Нема мука, нема, све је кул, дјева је ван града ал дојахаћемо коњима нашим да је отмемо и однесемо у дворе. И тако... Био у граду, нема ништа. лололо
Enemy, lepo, kupio si me emotivnom pesmom, a nisam potkupljiva. :)
Ja da se pofalim - već 2 nedelje ne radim nedeljom. I usisala sam kuću, opet se vidi koje je boje tepih. I blejala sam ceo dan. I napisala celu jednu definiciju.
Toliko od mene, sutra idem na onu paćeničku temu.
Svrati na pitu :)
http://oi46.tinypic.com/k9udkg.jpg
LJALJANE!
koja muka noćas tvoje srce rani?
Jer ima neka djeva da srce ti dade
ali vreme leti, žure njeni dani...
Iliti- pivo je super za stihove ad hok, juri u grad i nađi lejdi za zabavu! :))
Ох, како дивне речи, ја сам опчињен. Нема мука, нема, све је кул, дјева је ван града ал дојахаћемо коњима нашим да је отмемо и однесемо у дворе. И тако... Био у граду, нема ништа. лололо
Е баш ми је драго, видиш да сам баш фин! х)
jebo
Ne laži narod, Neše.
Како те није срамота да лажеш на овом светом мјесту ?
A MORAM!
aj bar da lažem ako ništa drugo.
lololol
Prati me neki moderator. Znam zato što mi svaku novu definiciju i poster obriše u rekordnom roku.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/487220_396512947076473_1597101523_n.jpg
Каменград :)
Sinoc sam sluso Prti Bee Gee uzivo, navaren ko majka.
Lako je tebe se osećat ka Edo Maajka kad si Bosanac, a kako ćemo mi kojima je burek sve što je iz burekdžinice?
Prati me neki moderator. Znam zato što mi svaku novu definiciju i poster obriše u rekordnom roku.
Čuj, jedan...kol'ko vidim, svi te prate, jbt... :-)
To ja mator pa mi prostata ne da da spavam i onda celu noć brišem postere ljudima koji ne navijaju za Zvezdu...
Ja navijam za Zvezdu. Odaberi mi defku.
I ja isto. Napred Zvezdaleeeeeeeeee.
gotovo, probio sam kvotu...
Probao sam ribu posle dugo vremena.
Bas me nece.
Koju ribu Elek?
Ja da se pofalim - već 2 nedelje ne radim nedeljom. I usisala sam kuću, opet se vidi koje je boje tepih. I blejala sam ceo dan. I napisala celu jednu definiciju.
Toliko od mene, sutra idem na onu paćeničku temu.
Neki oslić, kad nema nešto prefinjenije. Valjda ća biti pastrmka za više love.