Moram nekome da se pohvalim

1. Reče međed i obliza brkove.

Svrati na pitu :)
    http://oi46.tinypic.com/k9udkg.jpg

2. Enemi, stihotvorni barde,
    koja muka noćas tvoje srce rani?
    Jer ima neka djeva da srce ti dade
    ali vreme leti, žure njeni dani...
    Iliti- pivo je super za stihove ad hok, juri u grad i nađi lejdi za zabavu! :))

Ох, како дивне речи, ја сам опчињен. Нема мука, нема, све је кул, дјева је ван града ал дојахаћемо коњима нашим да је отмемо и однесемо у дворе. И тако... Био у граду, нема ништа. лололо

Enemy, lepo, kupio si me emotivnom pesmom, a nisam potkupljiva. :)

Е баш ми је драго, видиш да сам баш фин! х)

3. Ne laži narod, Neše.

4. Како те није срамота да лажеш на овом светом мјесту ?

5. A MORAM!
    aj bar da lažem ako ništa drugo.
    lololol

6. Prati me neki moderator. Znam zato što mi svaku novu definiciju i poster obriše u rekordnom roku.

7. Sinoc sam sluso Prti Bee Gee uzivo, navaren ko majka.

8. Lako je tebe se osećat ka Edo Maajka kad si Bosanac, a kako ćemo mi kojima je burek sve što je iz burekdžinice?

9. Meśa

Prati me neki moderator. Znam zato što mi svaku novu definiciju i poster obriše u rekordnom roku.

Čuj, jedan...kol'ko vidim, svi te prate, jbt... :-)

10. To ja mator pa mi prostata ne da da spavam i onda celu noć brišem postere ljudima koji ne navijaju za Zvezdu...

11. Ja navijam za Zvezdu. Odaberi mi defku.

12. I ja isto. Napred Zvezdaleeeeeeeeee.

13. gotovo, probio sam kvotu...

14. Probao sam ribu posle dugo vremena.

15. Bas me nece.

Koju ribu Elek?

16. Ja da se pofalim - već 2 nedelje ne radim nedeljom. I usisala sam kuću, opet se vidi koje je boje tepih. I blejala sam ceo dan. I napisala celu jednu definiciju.
    Toliko od mene, sutra idem na onu paćeničku temu.

17. Neki oslić, kad nema nešto prefinjenije. Valjda ća biti pastrmka za više love.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.