Moram nekome da se pohvalim

1. ових дана јебо ко јзма а не фурам дурекс перформа.

2. ma dupli mogu da me poljube u stopalo.
    e

ових дана јебо ко јзма а не фурам дурекс перформа.

el ovo znaci "imao sam seksualni odnos bez zastite" ?

3. не него неки други кондом :Д не верујем тој риби да пије пилуле, што је сигурно сигурно је..

4. uh dobro je :))
    vec sam htela da te izgrdim i da ti ispricam pricicu u pceli i trutu i kako je pcela dobila polensku bolest od truta :)
    use condoms i te fore :D

5. не верујем тој риби да пије пилуле,

Најбоље је да јој уђеш у купатило и видиш да ли има таблетица. Ал' опет ко зна какву болешћуру можеш да покупиш, Што је сигурно, сигурно.

6. ма код ове нема фрке за болести, само за дете. у преводу НЕ СИКЋИ НА АЛИМЕНТАЦИЈУ ДЕВОЈЦХИЦЕ!

7. Онда копај по купатилу!

8. Konačno sam doživeo da me operiše pijan hirurg.

9. Ćuti, važno je da si preživeo :)

10. Укапирала сам да ова вишедневна блокада града благотворно делује на људе. И на мене.

11. не верујем тој риби да пије пилуле, што је сигурно сигурно је..

Ma nemoj ni jebavat, koji ce ti djavo to u zivotu...

12. Fazon urasla mi dlaka na bulji(imam ZAPALJENJE PILONIDALNOG SINUSA), i to se sad zagnojilo, mora da se otvara. Ja sam mlađano čeljade, pa još mogu u tiršovu. Tamo doktor sa koskom oko vrata. Ka'e on meni: SKIDAJ GAĆE, LEZI VAMO!!
    Legnem ja, uzme on jedanesticu(neki ujebani nož) i isecka me, sredi me.
    Danas sreće moja keva ortakinju koja radi u tiršovoj, i kaže joj da me je operisao neki čudan doktor.Ova pita
    -Jel imao kosku oko vrata?
    Moja keva potvrdi, i ispostavi se da je tip jedan od naših boljih hirurga,ali kada se usvira, stavi kosku oko vrata i ide i plaši ljude.

13. Када се.... Усвира?

14. Како се презива тај доктор?

15. Hujo ti nisi normalan, luđi si od tog doktora sa koskom, a nem0-in komentar je još luđi... Upišah se od smeha :)))))

16. I ti skin'o gaće?! Ja bih pobeg'o, ko će ga znati, gejeva ima svuda, a još ako je bio p'jan.

17. i ja da se po'valim..
    gledah malopre snimak sa mature i govor mi je bio dojajan, ič se ne da primetiti da sam ful "načitana".
    jej :)

18. Christine
    i ja da se po'valim..

зашто све што напишеш зрачи неком сексуалном конотацијом..?

19. šomi, s' siguran? :D

20. аха, ПРАТИМ ТЕ ДЕВОЈЦХИЦЕ!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.