Moram nekome da se pohvalim

1. Kod mene je postavljena šatra u selu, peva Ceca u čast Ivane. Jebeš pare, jednom se osvaja 100-ta medalja.

2. Shvatila sam poentu Šredingerove mačke.

3. Читам јебену Проклету авлију од још јебенијег Андрића.

4. Биће од тебе човек, сине мој.

5. Jebo sam i možda ću opet.

6. Читам јебену Проклету авлију од још јебенијег Андрића.

Ti si dečko idiot, da ne kažem, malouman.

7. Прочит'о.
    Није лоше али море и боље. Иво пичко вишеграЦка :)

8. Sad sam sa fudbala. Onako smrdljiv sam u centru otišao da sisam vode na česmu u crkvi jer sam izdominir'o nogomet, a okolo neka deca 95+ godište se šetkaju gradom. Neke 3 klinke i neki mali, zajebani. 'Ladno čujem klinca kako kaže - skontaj lika što je došao vamo ovakav da pije vodu, koja stoka, hahaha.. I klinke počnu kao da se smeju. Ja lepo popio vode, svojih 11 gutljaja, da mogu da trčim dalje, dodjem pred decu i kažem mu, da čuje i ostalih 30 ljudi okolo:

Alo bre mali, napaseš mi se kurca a ove tvoje 3 nabijem na isti. Nećeš ti pičke još dugo videti sa tom tvojom kosicom i stavom, i budi srećan što sam mirne naravi, inače bih te prepolovio k'o Sab Ziro, pička ti materina balava. Mrš odavde, da te ne vidim.

Deca se pokupila što su brže mogla, negde u pozadini sam čuo neki sitan aplauz, a ovaj što je išao sa mnom da pije vode verovatno još piša od smeha.

9. Читам јебену Проклету авлију од још јебенијег Андрића.

Meni se svidela mnogo metafora, tj. na šta se to odnosi Prokleta avlija. :) Nije loše, čitao sam i mnogo smaračkije stvari. :)
    ČAVO LEDENI OBJAŠNJAVA! \o/ :D

Jebo sam i možda ću opet.

Ne laži bre. Niko ne jebe van ovog sajta. Ali realno, ovde svi mnogo jebemo tako da to skroz nadoknadimo.

10. ČAVO LEDENI OBJAŠNJAVA! \o/ :D

Sledeći put za ozbiljno će biti Mortal Kombat mod, umesto ovog smaračkog verbalnog pristupa. Retardirana deca. :D

11. Naučio sam danas da izgovorim "Rasimentalisaše li ti se sentimentaliteti", za manje od sat vremena. Što je dobro vreme s obzirom da sam duvanio pre toga. I sad smaram sve redom s tim lolo

12. Јебига, само ниси научио да откуцаш. :)

13. Šta fali, z ispred s? Il upitnik?

14. Фали ти пар слова у првој речи. :) Треба: "Расентименталисаше ли ти се сентименталитети?"

15. Au bokte, čitam je iznova i iznova, izgovaram kako treba, a ni ne kontam da fali pola azbuke :)

16. Не зна се је л' теже изговорити или откуцати. :)

17. Čak i ima nekog smisla, svedeš emocije na nivo simentalca.

18. A Čivas pičko? Ovakav povod a nema Čivasa!?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.