U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Moj teca ima sifonjer alkohola koji skuplja skoro 30 godina. Sta tamo sve mozes naciiiii.
Ја добих Шток неки дан од тетке из Лас Вегаса :)
jedino taj Štok 84 iz Hrvatske nemam - popijem svaku flašu koju mi donesu...
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/27753_1444324071537_284676_n.jpg
Ау, јесте тај Шток добар, пио сам неки дан код другара. Мада на мом пише да је из Италије, а ћале ми поменуо да је из Хрватске.
Radio se po licenci u Hrvatskoj, bio bolji od originala. Nemam pojma koliko sam ga popio od 1989. do danas...
Исто размишљаш као мој ћале. Ово је он рекао кад сам ја једно вече тражила да отворимо неко да пробамо. :)
Добио сам данас јако леп сат за пунолетство. Тачније, сутра сам званично, али то није битно. Ево, овако изгледа:
http://www.satovi-online.com/catalog/images/MTP-1339L-1A.jpg
Ја задовољан, сад изгледам озбиљније, а знам да ће ми користити. Ако не за гледање времена, онда за барење малолетница уз кључеве од Ладе.
Krompiru, ako ne svijetli u mrak, teško ćeš onda zbarit koju.
Šta, ima i portabl ringlu i lonac????
12 и 6 светле.
Натнат, јеби га, нема то, жао ми је због тога. :/
Mnogo lep sat. :)
A kazaljke? Je l one svetle?
Bolje da su ti kupili smartphone. Mozes da ides na internet, igras igrice, pises poruke, zoves, slikas snimas a IMA I SAT.
Ovako si dobio samo sat za iste pare.
Reče čovek da mu svetle 12 i 6, 'nači brojevi, ne kazaljke. :)
Koji bre kurčev smarfon? NOKIA 3310 KVLT! Ne, ozbiljno. Čuka je gotiva. Meni je stric uzeo jedan Fosilov vrhunski, I SVETLE MU KAZALJKE, TAKO DA SVE ZAINTERESOVANE ŽEMSKE PERSONE NEKA MI SE JAVE NA PVT! E, konačno i ja imam razlog da se pofalim:
bijo ovaj rad.
http://vukajlija.com/reakcije/3406
Samo nisu u pitanju jevreji nego američki dolari, što e meni nekako još kulje. :)
Skinuo posle x dana skidanja prvu sezonu The Walking Dead, a što je još jače, kliknem na prvu epizodu i iskoči mi prozorčić, pita me oću l da skinem titl za ovu epizodu, rekoh no što!, i kliknuh i titlovi pasuju i sve. Odo da gledam.
Juče sam se ošišala na dvojku...yeahhh...
yeahhhhhhhhhhhhhh :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ovako si dobio samo sat za iste pare.
То чудо је вероватно много скупо, а ја нешто нисам љубитељ модерних телефона.
Некако ми је ово лепше, то је што ми треба, а на фону имам музику, позиве, поруке и нет, опет оно што ми је најпотребније.
Да, нисам напоменуо, и казаљке светле, тај бели део унутар њих, Блејк погрешио си. :)
Другар ми поклонио "Жене" од Буковског са посветом:
учи школу
дринкуј пивчугу
цимај буксницу,
слушај рок н рол,
али се држи златне средине!
Срећан осамнаести рођ,
јебем те у уста.
(потпис другара)
Smršao 5 kila po režimu ishrane koji sam sam osmislio i nastavljam. Sad sam na 114, a kad dođem do stotke obustavljam. Ima da budem dečkić k'o bombona lolo