Prijava

Moj teca ima sifonjer alkohola koji skuplja skoro 30 godina. Sta tamo sve mozes naciiiii.

Ја добих Шток неки дан од тетке из Лас Вегаса :)

jedino taj Štok 84 iz Hrvatske nemam - popijem svaku flašu koju mi donesu...

Ау, јесте тај Шток добар, пио сам неки дан код другара. Мада на мом пише да је из Италије, а ћале ми поменуо да је из Хрватске.

Radio se po licenci u Hrvatskoj, bio bolji od originala. Nemam pojma koliko sam ga popio od 1989. do danas...

Boli te uvo, mene dve svadbe čekaju moram na vreme da se spremim - da pred zetove iznesem samo najbolje :)

Исто размишљаш као мој ћале. Ово је он рекао кад сам ја једно вече тражила да отворимо неко да пробамо. :)

Добио сам данас јако леп сат за пунолетство. Тачније, сутра сам званично, али то није битно. Ево, овако изгледа:
http://www.satovi-online.com/catalog/images/MTP-1339L-1A.jpg
Ја задовољан, сад изгледам озбиљније, а знам да ће ми користити. Ако не за гледање времена, онда за барење малолетница уз кључеве од Ладе.

Krompiru, ako ne svijetli u mrak, teško ćeš onda zbarit koju.

Ако не за гледање времена, онда за барење малолетница

Šta, ima i portabl ringlu i lonac????

Krompiru, ako ne svijetli u mrak, teško ćeš onda zbarit koju.

12 и 6 светле.

Натнат, јеби га, нема то, жао ми је због тога. :/

Mnogo lep sat. :)
A kazaljke? Je l one svetle?

Bolje da su ti kupili smartphone. Mozes da ides na internet, igras igrice, pises poruke, zoves, slikas snimas a IMA I SAT.
Ovako si dobio samo sat za iste pare.

Reče čovek da mu svetle 12 i 6, 'nači brojevi, ne kazaljke. :)
Koji bre kurčev smarfon? NOKIA 3310 KVLT! Ne, ozbiljno. Čuka je gotiva. Meni je stric uzeo jedan Fosilov vrhunski, I SVETLE MU KAZALJKE, TAKO DA SVE ZAINTERESOVANE ŽEMSKE PERSONE NEKA MI SE JAVE NA PVT! E, konačno i ja imam razlog da se pofalim:
bijo ovaj rad.
http://vukajlija.com/reakcije/3406
Samo nisu u pitanju jevreji nego američki dolari, što e meni nekako još kulje. :)

Skinuo posle x dana skidanja prvu sezonu The Walking Dead, a što je još jače, kliknem na prvu epizodu i iskoči mi prozorčić, pita me oću l da skinem titl za ovu epizodu, rekoh no što!, i kliknuh i titlovi pasuju i sve. Odo da gledam.

Juče sam se ošišala na dvojku...yeahhh...

yeahhhhhhhhhhhhhh :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bolje da su ti kupili smartphone. Mozes da ides na internet, igras igrice, pises poruke, zoves, slikas snimas a IMA I SAT.
Ovako si dobio samo sat za iste pare.

То чудо је вероватно много скупо, а ја нешто нисам љубитељ модерних телефона.
Некако ми је ово лепше, то је што ми треба, а на фону имам музику, позиве, поруке и нет, опет оно што ми је најпотребније.

Да, нисам напоменуо, и казаљке светле, тај бели део унутар њих, Блејк погрешио си. :)

Другар ми поклонио "Жене" од Буковског са посветом:

Карај,
учи школу
дринкуј пивчугу
цимај буксницу,
слушај рок н рол,
али се држи златне средине!
Срећан осамнаести рођ,
јебем те у уста.
(потпис другара)

Smršao 5 kila po režimu ishrane koji sam sam osmislio i nastavljam. Sad sam na 114, a kad dođem do stotke obustavljam. Ima da budem dečkić k'o bombona lolo