Moram nekome da se pohvalim

1. Eclipse

a ko je šećer naslonjen na auto? a? a? može li se kako postati vlasnik toga? a? a?

Може, само јави кад будеш на Новоме Београду :)

2. Може, само јави кад будеш на Новоме Београду :)

hahahahahah ok, čujemo se ovih dana :DDD

3. Добио сам казну за паркинг, јер сам се паркирао испред ургентног и нисам видео знак да се наплаћује. Отишао сам на паркинг са уплатницом, и два радника ми рекла да не платим казну, јер није прошло још кроз закон да могу да наплаћују те казне.
    Дувајте ми га јавно-комунални, чисти и зелени моћници, не дам паре!!!11
    Да, хтео сам да частим ту двојицу људи што су ми рекли да не платим, ал' рекоше да не смеју ништа да пију, морају да терају паука. А сок нису хтели. лолол

4. добијо сам пратијоца.

5. Nek ti je nazdravlje, da častiš!

6. Ви'га, ахахахахах, попио више ракије него што је Ози белог увукао у себе.

7. I popiće još toliko, ololololo. :)

8. билиииии, ЈОШ ЈЕДАН ПРАТИЈОЦ!

9. ХАХАХАХАХАХА, сви онлајн долазите амо..

10. Biće za sve, retko kad se dobija novi pratilac, valja proslaviti ololo. :)

11. Danas sam prvi put bio glavni sudija u svojoj ligi. Vrlo sam zadovoljan učinkom na prvencu, uz sitnije greške naravno, trema je uradila svoje. Ali i delegat i moji nadzorni ljudi su vrlo zadovoljni mojim deljenjem pravde za danas.

I NA PRVOJ TEKMI SAM ZALEPIO PENALČUGU I 11 LJUDI MI PRITRČALO DA ME OBESI, A JA IM REK'O ČIBE MARVO BALETANSKA! (zapravo sam samo odmahnuo rukom, ali to mi bilo u glavi)
    Bitno je to da je bio penal i da sam procenio kako valja tešku situaciju, i pokupio pohvale nekih bitnih i stručnih ljudi.

Opa!

12. Pretpostavljam da si dosudio penal za domaćina, treba imati muda ko lubenice da u područnoj ligi zvekneš penal za goste, ololo.

13. Gosti pola nisu prešli celu tekmu. Drugo polu-vreme bukvalno nisu prešli pola.
    :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.