Moram nekome da se pohvalim

1. били брате, још два!

2. Ovaj duplake pravi i sam sebe prati, lolo.

3. Били, доноси цијели казан јер чашице више нису довољне :)

4. мајке ми, 5 комада добијо :Д

5. Е вала и мени је данас неко рокн'о једну пратњу :)

6. ovako se u moje selo, nazdravlje svima nama, služi kada neko glatira. dodaj još i koju otvorenu kutiju cigara i koji orbit na čačkalicu.

7. Evo, za sve! Točiiiiiiiiiiiiiiiii!
    http://www.balkanmagazin.net/Storage/Global/images/2011/januar/hrana/pimni2-unutrasnjost-ilu.jpg
    EDIT: Pa kad im sudija nije dao da pređu pola, ololololo. :)
    Kako mene ljude ne uprate, cccc. :)

8. Кога боли курац?

9. Skočko je postao prvak Republike Srpske u apsolutnoj kategoriji, kao što sam i obećao. DOMINIRAM!

10. Skočimiš

Skočko je postao prvak Republike Srpske u apsolutnoj kategoriji, kao što sam i obećao. DOMINIRAM!

ТООО СКОЧКО МАЂИЈООООООООООО
    Оће ли бити кад то у Вишеграду да навратиш мало ође ? :)

11. Čestitke matori, i želim da te nikad ne iznerviram, ololo. :)

12. Оће ли бити кад то у Вишеграду да навратиш мало ође ?

Neće, jbg, nema tamo klubova pa samim tim ni takmičenja :)

Sljedeće je u Temerinu sljedeći vikend, idemo da DOMINIRAMO SRBJU OPAAAAAAA! :D

13. Opa skočko dolaziš u komšiluk. Ostaješ malo ovako van takmičenja ili samo da dobiješ po pički i vraćaš se kući? :)

14. Ma kontam malo do NS da svratim, čisto da prozujim, ali se vraćam isti dan :)

15. A pa ništa, vjerovatno nisi sam a i boli te kurac da se srećeš sa nekim. Valjda te neće natamburati :)

16. Pa pazi, imam nekih drugova iz osnovne tu, pa sam kontao da ih malo obiđem, a ako budeš slobodan organizuj vukajlijaše pa mi napravte doček, sve sa plehanom muzkom. :D

17. Бењамин ахахахаххааххахахаха

18. Извини брате ахаххааха

19. па ти си већи јеврејн од мене

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.