Moram nekome da se pohvalim

1. znala sam da će biti šala na moj račun sad, ali neka.....uglavnom da ja radim :)))

hvala na čestitkama...

2. Mogu da zamislim sada koja će gužva u radnji da bude kad seljaci ukapiraju da ti prodaješ, a ne neki tamo debeli podbuo lik... :-))

3. Ima da kupuju samo dijelove sa gornje police :D

4. eeee kad bi bar bilo tako....... sve bi poslagala na police od 2m prema gore :))))

ili možda bolje da pobacam po podu, pa da se saginjem :)))))

5. Komad, zar danas kod vas u Rvackoj nije neki dan oslobođenja, revolucije il tako nečega, okle to da radiš? :)

6. ili možda bolje da pobacam po podu, pa da se saginjem :)))))

E pazi...ako prodajete plugove ili tako to, može zajebano da bude...pucaju leđa! ;-)

7. Je Skočimišu - praznik je.....nisam ni rekla da radim danas, nego da radim općenito...dobih posao.... :))

je Kurd...i plugove prodajemo .... pazit ću :))

8. uf, rabota, ne znam baš da li je to da se pohvali čeljade. ja npr. jedva čekam penziju. ali, čestitke i od mene, ipak si dvije godine odmarala, zašto da tebi bude dobro a nama ostalima ne. :)

9. Crnogorac se umesao u razgovor o poslu. :-))

10. praznik je

Kakav praznik?

11. a nije nitko lud da radi ako ne mora :))

moj sin me je jednom pitao: mama, koju školu treba ići da se odmah ide u penziju?? :)))

12. Kakav praznik?

21 godina otkako smo se odvojili od Jugoslavije..... rekla bih Dan Neovisnosti...ili tako neš'...

13. U jbt. kolko sam se smorio znači neverujem.

14. SnoopDoggyDogg
    I šta si mu rekla?

"Sunce mamino pametno, životna škola sine, ako položiš prijemni na lottu :)))

15. Eto, Komadu, da i ti Luks čestita, valjda ćeš imati i neki deo za mene.

:odlaže štapić iz težačkih ruku, namešta kariranu maramicu u džepiću košulje, češlja prosede, i sprema se da izljubi (triput ili dvaput, kako voliš samo da je više od jednom) jer je to red i običaj:

16. hehehe hvala Luks :lagano joj se zacrvenješe obrazi:

17. 21 godina otkako smo se odvojili od Jugoslavije

Sad bi neki zli jezici rekli "srećan nam zajednički praznik", ne ja, ja to ne bih rekao, nego tamo neki :)

18. ma sad bi ja rekla svašta Bruce........ govno smo napravili...eto samo toliko :))))

19. Ma ja istripovao da je neki praznik u Srbiji i da sam radio a da možda nisam trebao :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.