U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
znala sam da će biti šala na moj račun sad, ali neka.....uglavnom da ja radim :)))
hvala na čestitkama...
Mogu da zamislim sada koja će gužva u radnji da bude kad seljaci ukapiraju da ti prodaješ, a ne neki tamo debeli podbuo lik... :-))
Ima da kupuju samo dijelove sa gornje police :D
eeee kad bi bar bilo tako....... sve bi poslagala na police od 2m prema gore :))))
ili možda bolje da pobacam po podu, pa da se saginjem :)))))
Komad, zar danas kod vas u Rvackoj nije neki dan oslobođenja, revolucije il tako nečega, okle to da radiš? :)
E pazi...ako prodajete plugove ili tako to, može zajebano da bude...pucaju leđa! ;-)
Je Skočimišu - praznik je.....nisam ni rekla da radim danas, nego da radim općenito...dobih posao.... :))
je Kurd...i plugove prodajemo .... pazit ću :))
uf, rabota, ne znam baš da li je to da se pohvali čeljade. ja npr. jedva čekam penziju. ali, čestitke i od mene, ipak si dvije godine odmarala, zašto da tebi bude dobro a nama ostalima ne. :)
Crnogorac se umesao u razgovor o poslu. :-))
Kakav praznik?
a nije nitko lud da radi ako ne mora :))
moj sin me je jednom pitao: mama, koju školu treba ići da se odmah ide u penziju?? :)))
I šta si mu rekla?
21 godina otkako smo se odvojili od Jugoslavije..... rekla bih Dan Neovisnosti...ili tako neš'...
U jbt. kolko sam se smorio znači neverujem.
I šta si mu rekla?
"Sunce mamino pametno, životna škola sine, ako položiš prijemni na lottu :)))
Eto, Komadu, da i ti Luks čestita, valjda ćeš imati i neki deo za mene.
:odlaže štapić iz težačkih ruku, namešta kariranu maramicu u džepiću košulje, češlja prosede, i sprema se da izljubi (triput ili dvaput, kako voliš samo da je više od jednom) jer je to red i običaj:
hehehe hvala Luks :lagano joj se zacrvenješe obrazi:
Sad bi neki zli jezici rekli "srećan nam zajednički praznik", ne ja, ja to ne bih rekao, nego tamo neki :)
ma sad bi ja rekla svašta Bruce........ govno smo napravili...eto samo toliko :))))
Ma ja istripovao da je neki praznik u Srbiji i da sam radio a da možda nisam trebao :)