Moram nekome da se pohvalim

1. Jel bre Li, koliko faksova imaš (završenih)?

2. Ошишо се после мезипо дана!

3. samo taj, najgluplji...

upisivao sam vojnu akademiju, PMF i Višu poslovnu - često sam govorio kako mnogo volim da skupljam indekse, inače kuriozitet je činjenica da sam završio tek onaj fakultet na kojem nisam bio na budžetu :)

4. Presto sam da pijem, exexexe. Već dobrih 50-ak sati. OPAAAAAAAAAAA

5. Al si ti neka svestrana ličnost sunce ti... :)

6. Nije to ništa, ja imam tri osnovne i dve srednje u popušaju!

7. A, u mislima menjam zanimanje svaka dva tri dana. Najduže sam bila fizioterapeut, joga instruktor i rok zvezda u pomolu... Ali biću ipak modni kretenator, odluka od prošle nedelje.

8. svaki je faks jednako glup i pametan i jednako težak i lagan. imam prijatelje elektroinženjere koji se bave ekonomijom i ekonomiste koji rade inženjering. nema tu pravila.

9. Evo, ja da se pohvalim da sam danas saznala rezultate za poslednja 2 ispita i da sam ih uspešno položila, a pošto mi nemamo diplomski, ja sam svoje osnovne studije završila :) Još to papirološki da se završi, ali recimo da sam od danas dipl. :))

10. Čestitke učiteljice! :D

11. Svaka čast. Čestitam!

12. Hvala, Kris, znam da si verovala u mene :))

13. Е, фино је чути нешто тако. Придружујем се честиткама.

14. Boli te patka, ja moram sutra da iskeširam 28 soma za produženje produžene četvrte.
    čestitke

15. Hvala, momci :) Šanzi, šta da ti kažem osim da su redovi na šalterima nenormalni i da je bolje da dođeš što ranije, ja sam danas pretrpela traumu od strane nadrndane šalteruše, tako da... Spremi se :)

16. naravno da jesam, fmn, nisam džabe prase prvorođenče tovila :DD
    #dok se ražanj okreće :DD

17. Ево да се похвалим да сад на улици нађох 280 динара хахаха :) Никако на неке евре да налетим :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.