Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
He, racuna se u najstrasnije mostove na svetu - po meni je skroz kul, nije strasan (osim sto se ljljuska), dokle god ne gledas ispod mosta :)
Nego, jel slikao mene neko tu, il sam ja bio dezurni fotograf sto se cima da mu ne ispadne fotoparat dok prelazi to cudo, dok se vi slikate?
Ah, kakva uživancija!!!!
Šta je sledeće???
Nemam pojma šta je sledeće, za ovaj most sam tek naknadno saznala da je poznat :)
Mon blan nije loša ideja, al za to će morati da se čeka prolece mislim.
Da turiš sliku da se uživamo. Mož' i za neki manji poduhvat..
Да се похвалим јер сам још једном постао стрико, да се похвалим јер сам добио мјесто у центру за омладински рад, да се похвалим јер сам се курталисао усране математике за овај оцењивачки период и да се похвалим јер су ми коначно одблокирали фејзбук Цуцкембергови педери.
Е нек је са срећом!
Фала, Марковићу. Здраво био !
http://www.stereomood.com/mood/piano
Fino i lagano. Raduckam i slušuckam....
...Doktorski! :-)
Da se pohvalim da sam ponovo, voljom naroda, izabran u skupštinu opštine.
Glavni, dobre, de.... čestitamo!!!
Осмоиљадити пост! Хвалим се својим нолајферством!
Foteljaš, a? Čestitam. :-)
Мрзело ме да тражим тему са јадањем, ова ми била при руци.
E, sad ovo nije pohvaljivanje, više - oda'no čojek. Završio se ciklus jebanja mene kao takvog gde sam čekao na jedan dokument iz jedne države, da bi kompletirao dokumente u drugoj, pa da bi taj novi dokument poslao sa drugim dokumentima opet u prvu državu, kako bi mi oni poslali dokument sa kojim mogu da završim posao u trećoj i četvrtoj državi. Danas, kad su mi javili iz pošte da su preporučenu poštu nekako izgubili, nekom intuicijom a više očajem vođen, proverim poštansko sanduče na prošloj adresi i nađem finalni dokument da zatvorim ovu redaljku. Večeras vodim gospođu na večeru, i ima da se napijem kao mila majka.
P.S. U birokratiji kad bi postavili neki test da je uslov da čojek ima koeficijent inteligencije veći od 70 i da je sposoban da radi efektivno 4 sata, mislim da 80% kadra izletilo. Švajcarska uređena država?! Jeste, moj njonjo.
u 3 drzave sam ziveo, i makljao se sa birokratijama. svuda je ova opstinsko-porezna birokratija ok tu i tamo (i kod nas je bolja od ovog sto sledi...), al kad zaglavis sa pandurima, pandurskim dokumentima i imigracionim pandurima, najebo si ga. ljudi koji rade tu su debili! u svakoj zemlji, bez izuzetaka.
Ne bi se baš složio da je svagde isto
Добио четри из математике! САД НЕЋУ ПАСТИ ОПААААААААААААА
sa milicijom i imigracionim jeste. svuda! imaju milion besmislenih procedura, nemaju razumevanja, tretiraju stranke kao stoku koja im smeta da piju kafu i sporo rade.
EDIT: i uvek ima bar 50% saltera manje nego sto je potrebno
mada, opet... da ne gresim dusu, i za ovo je svajcarska > irska >> srbija.