Ah, kakva uživancija!!!!
Šta je sledeće???
Nemam pojma šta je sledeće, za ovaj most sam tek naknadno saznala da je poznat :)
Mon blan nije loša ideja, al za to će morati da se čeka prolece mislim.
Da turiš sliku da se uživamo. Mož' i za neki manji poduhvat..
Да се похвалим јер сам још једном постао стрико, да се похвалим јер сам добио мјесто у центру за омладински рад, да се похвалим јер сам се курталисао усране математике за овај оцењивачки период и да се похвалим јер су ми коначно одблокирали фејзбук Цуцкембергови педери.
Е нек је са срећом!
Фала, Марковићу. Здраво био !
http://www.stereomood.com/mood/piano
Fino i lagano. Raduckam i slušuckam....
...Doktorski! :-)
Da se pohvalim da sam ponovo, voljom naroda, izabran u skupštinu opštine.
Glavni, dobre, de.... čestitamo!!!
Осмоиљадити пост! Хвалим се својим нолајферством!
Foteljaš, a? Čestitam. :-)
Мрзело ме да тражим тему са јадањем, ова ми била при руци.
E, sad ovo nije pohvaljivanje, više - oda'no čojek. Završio se ciklus jebanja mene kao takvog gde sam čekao na jedan dokument iz jedne države, da bi kompletirao dokumente u drugoj, pa da bi taj novi dokument poslao sa drugim dokumentima opet u prvu državu, kako bi mi oni poslali dokument sa kojim mogu da završim posao u trećoj i četvrtoj državi. Danas, kad su mi javili iz pošte da su preporučenu poštu nekako izgubili, nekom intuicijom a više očajem vođen, proverim poštansko sanduče na prošloj adresi i nađem finalni dokument da zatvorim ovu redaljku. Večeras vodim gospođu na večeru, i ima da se napijem kao mila majka.
P.S. U birokratiji kad bi postavili neki test da je uslov da čojek ima koeficijent inteligencije veći od 70 i da je sposoban da radi efektivno 4 sata, mislim da 80% kadra izletilo. Švajcarska uređena država?! Jeste, moj njonjo.
u 3 drzave sam ziveo, i makljao se sa birokratijama. svuda je ova opstinsko-porezna birokratija ok tu i tamo (i kod nas je bolja od ovog sto sledi...), al kad zaglavis sa pandurima, pandurskim dokumentima i imigracionim pandurima, najebo si ga. ljudi koji rade tu su debili! u svakoj zemlji, bez izuzetaka.
Ne bi se baš složio da je svagde isto
Добио четри из математике! САД НЕЋУ ПАСТИ ОПААААААААААААА
sa milicijom i imigracionim jeste. svuda! imaju milion besmislenih procedura, nemaju razumevanja, tretiraju stranke kao stoku koja im smeta da piju kafu i sporo rade.
EDIT: i uvek ima bar 50% saltera manje nego sto je potrebno
mada, opet... da ne gresim dusu, i za ovo je svajcarska > irska >> srbija.
He, racuna se u najstrasnije mostove na svetu - po meni je skroz kul, nije strasan (osim sto se ljljuska), dokle god ne gledas ispod mosta :)
Nego, jel slikao mene neko tu, il sam ja bio dezurni fotograf sto se cima da mu ne ispadne fotoparat dok prelazi to cudo, dok se vi slikate?