Moram nekome da se pohvalim

1. Jacam jednom vidio Slavka Vraneša, on je za mene najveći čovjek.

2. Danas sam se spremao na težak poduhvat plaćanja nekih računa (telefoni, kablovska, vrtić i sl), sve ukupno oko 13-14.000 dinara i već mi nije bilo dobro zbog neizbežnih rashoda, kada sam tražeći račune, umesto računa našao 120e na koje sam potpuno zaboravio. Taman zaleglo. Lep mi ceo dan.

3. Ja vidio Jehovine svjedoke, držali govor na trg, njih dvojica što ih često gledam po gradu al nisam znao što se tako štreberski oblače. Volio bih nekad neđe da prozborim koju s njima.

4. Vidio sam ih i ja na trg. Nisam imao pojma šta rade, kad vidim piše Isus na onoj tabli i skontam da sektaši napadaju.

5. jesi vidio onoga dugačkog, u bijelu košulju sa svijetlom kosom i naočarima, pravi onaj jehovin svjedok iz američkih komedija.

U Staru varoš je njihova crkva (hram, ili kako li se već naziva njihovo mjesto za molitvu) zove se Ujedinjeno kraljevstvo jehovinih svjedoka, a ima jedan grafit odma tu pored, veli "Ubij sektaša" i pored docrtan kukasti krs'. Da l se neko sprdao ili pojma nije imao kad je to crtao, ne znam, al mene smiješno. Inače, ljudi što idu tamo su baš fino odjeveni, kulturno, nema napadnih boja i čisti su, uredni, opeglani, obrijani.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%88%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D1%86%D0%B8

Jebem mu mater. jesu radili oni kakva zlodjela pa ih narod ne voli? evo gledam ovaj članak sa vikipedije i nema niđe kontroverzi a kamoli ubistava, terorizma i sličnih gluposti kojim se bave ove normalne sekte (islam, hrišćanstvo, katolicizam).

Кажу да нити следе људе, нити се издвајају из друштва, јер живе и раде међу другим људима.

6. čudni su oni Mešja bogami. Lelem, radio sa svojim matorim kovanu ogradu kod jednog našeg gastera daaavno još, inače lik je jehovin svedok, ali tamo u šveckoj, ovde je bušan kurac,ali ima kintu, jebiga, standard švecka.
    i sad kad trebalo da se naplati, nekih 700DM jer se tako pogodili, izvadi čovek 900DM i dade nam. Reče, 700 od mene, i 200 od boga za trud preko nedelje. i meni dade 100 marona preko toga, al mi ćale uzo kod kuće idade mi samo 10....

7. Prije bih rekao zaluđeni nego čudni, ali ono, nisam pričao ni sa jednim pa ne mogu ništa reć. Ne volim fanatike bilo koje vrste. Ili oni dalje od mene ili ja dalje od njih.

8. vesnam
    Visok, a?

поприлично, или су Беранци ниски па је штрчао.

9. jesi vidio onoga dugačkog, u bijelu košulju sa svijetlom kosom i naočarima, pravi onaj jehovin svjedok iz američkih komedija.

Jesam. Obojica bijahu u bijele košulje. Tačno ko da su iz komedije ispali.
    Inače baš ona dvojica su me startovala na Vezirov i dali mi nekakve letke da čitam. Onaj mi se jedan i predstavio. Pero čini mi se ako nisam zaboravio.

10. Мени данас били Јеховини сведоци. Ја косио траву, кад они на капији. Обучени у кошуље, преко џемпер, и неке наочаре. И питају ме да ли имам времена да попричам, ја наравно увек имам. Гурнем косачицу у хлад и налактим се на капију. Кажу они да су Јеховини сведоци, а ја се спрдам па кажем: "А шта је тај Јехова зајебао, па ви сведочите?" И исправе ме они како је то Бог, блабла, пакао, спас, вечни суд, пичке материне, и ја се као наљутим, па кажем: "Слушајте, момци. Ми Босанци смо људи преке нарави, не волимо да неко дира нашег Господа Исуса Христа јединог спаситеља. Господ рекао да се суботом трава коси, а не да се разговара са другим Боговима. А ја ипак мислим да је тај Јехова нешто шуровао с овим Дулићем, па ви сад сведочите у његову корист?!" И они ту мени "добро господине, узмите летак", ја одбијем летак, захвалим се и кажем да морам назад да радим. Они одоше даље...

11. Dobila posao. Samo da stigne plata...

12. Кобјаснио сам како сам добар мајонез направио.
    Ваљда се касније нећу жалити како сам фасовао салмонелу, али не би требало, пастеризовао јаја претходно да не навучем неко срање.

13. Znam 3 poznate osobe!

14. CapooN
    Znam 3 poznate osobe!

Само толико???

15. Juče saznao da ih poznajem čitav život jebote.

16. Godinu dana od moje registracije :)

17. Nije, imaš još 3 dana do tog jubileja koji će prerasti u praznik svih nas vukajlijaša.

18. Је л' ти тата Шиптар, хехе?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.