Taj ko ti kaze da ces biti mator nema pojma.:) Samo da te cuva Bog od povreda ozbiljnih, i tek posle tridesete si pravi. I strpljiv si i mlad, a to je mnogo bitno, to je mentalni sklop da postanes veliki borac, ja ti zelim sve najbolje! Ziv bio!:)
Било до јаја. Сава центар, напољу 'ладно, ал' ја сам сјеб'о време па сам се обук'о: опааааа! Уђем ја, пуно људи, дере се неки Македонац, расветла уперена у очи, плаве боје... и... ПОЧЕЛО ЈЕ! 3 сата је одзвањало, а ја уживао. На крају сам аплаудирао и испишао се на оближњу трафо-станицу или беше неш друго... Све у свему, вредело је сваку пару!
Dolazi mi rodica koju nisam vidio od kad je bila dijete.... Baš mi je drago što ćemo se konačno zbližiti.
Је л' то она коју си јебо на свадби?
Koje koleno?
Nije o_O -_-
Значи, ову ћеш тек да јебеш.
Naravno, tamo neđe 4. koljeno, sve po propisima.
Само цепај.
Taj ko ti kaze da ces biti mator nema pojma.:) Samo da te cuva Bog od povreda ozbiljnih, i tek posle tridesete si pravi. I strpljiv si i mlad, a to je mnogo bitno, to je mentalni sklop da postanes veliki borac, ja ti zelim sve najbolje! Ziv bio!:)
Hvala lijepo :*
Skocko,a od karatea radis borbe ili kate?
Upravo došo sa Brit Floyda, najljepsi događaj u mom životu. Ako imate priliku idite necete se pokajati.
Данас добио прву одабрану дефку, био на концерту Брит Флојда, разболео се, све у свему, ДО ЈАЈА 'Е!
Kako bilo? Teo sam i ja... kmeee
Било до јаја. Сава центар, напољу 'ладно, ал' ја сам сјеб'о време па сам се обук'о: опааааа! Уђем ја, пуно људи, дере се неки Македонац, расветла уперена у очи, плаве боје... и... ПОЧЕЛО ЈЕ! 3 сата је одзвањало, а ја уживао. На крају сам аплаудирао и испишао се на оближњу трафо-станицу или беше неш друго... Све у свему, вредело је сваку пару!
Nusmi brate, reklama.
Hoce cale da me zeni. Kaze, zvace rodjaka iz Bosne da mi tamo nadje neku vrednu, i da mi je dovede vamo.
Bogami u gadnom si sosu!
što u sosu? to je super, i mene su moji oženili i šta mi fali?
Skocko,a od karatea radis borbe ili kate?
Borbe.
Управо сам напунио годину дана на сајту. Јубилеј, такорећи.