Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Саће то да се поквари лололо.
Хахахаха ма нека, ионако смара да буде исто. х)
Ео те лоло
Хвала, Дуче. :) Силујеш ми профил, Ирску ми помераш.
Лололо, Ирска јебе!
Batalio sam duvan, evo ima tačno dvije godine i dva dana. Bravo ja :D
Prešao sam magičnu granicu od top 3000. :D
Hvalim se sa kartom za Dipeš Mod.:P
Одлична борба Скочко, свака част мађијо!
Ja bio na reviju francuskog animiranog filma. Ja hipster!
Popio sam dva velika piva i sad mi mnooogo lepo :))
Pojela sam tri kriške marmelade sas margarinom. Meni je sad milina. :)
Bez hleba????
Pivo ne može da bude veliko samo taman.
http://www.dodaj.rs/f/2L/Ws/1HyLXbix/dsc00091.jpg
УРАДИО!!!
ДС ФОНТ! :))
Bravo Skocimisu!:)
Odlicno kretanje i koordinacija za velikog coveka, mada bolji si parteras nego udarac.
Ali kad vidim ova pravila dobijem ospe...
Ja sam kršteni parteraš, tako svi treniramo u klubu, forsiramo parter i BJJ, slabo mi to oko udaranja, jbg, svako radi ono što voli :D
Pa bas treba da radis ono sto ne volis da bi napredovao, kod nas to ne shvataju ljudi, meni je trener pricao "Budi zahvalan kad te neko umlati, on te u stvari uci nesto", i tako i jeste.
Imas dobar potencijal, treniraj i neki udaracki sport posebno, mnogo ce da ti znaci, sa sto vise ljudi po njihovim pravilima treniras, sve dalje vidis i kapiras.
Normalno ako su pravi ljudi neoptereceni i neiskompleksirani.
Meni je klinac sa 11 godina stigao do cnog pojasa, osvajao medalje, i kad je poceo da stagnira, odma sam ga bacio i na rvanje. Mogu da ti kazem da je odusevljen jasnim pravilima i postenim sudjenjem, to ga je jelo u karateu, ali sada je vec i kao karatista mnogo jaci nego pre.
Cross training je zakon...:P
Ma razumem te u potpunosti, pored ovog treniram još i judo (redovno, jbt sad sam se zapitao kako sve to stignem) + što karate radim sa jednim svjetskim prvakom u iponu, al' ne može preko noći, očekujem rezultate tek sljedeće sezone, a one prave rezultate tek za nekih 5 godina.
Sebi sam zacrtao da u roku od 8 godina postanem svjetski prvak i to je to, nema povlačenja, nema predaje. Ljudi pitaju - pa zar nećeš biti star (pošto ću tada imati, jelte, 30 godina)? Rekoh - ja ću biti 'matori' svjetski prvak a vi ćete biti matore ojebine.
volim ljude sa jasnom vizijom. ne daj se pokolebati Skocko, teraj svoj camac.
@torazulu, tebe trenirao Branko Kinez, kanda?