Moram nekome da se pohvalim

1. Саће то да се поквари лололо.

2. Хахахаха ма нека, ионако смара да буде исто. х)

3. Ео те лоло

4. Хвала, Дуче. :) Силујеш ми профил, Ирску ми помераш.

5. Лололо, Ирска јебе!

6. Batalio sam duvan, evo ima tačno dvije godine i dva dana. Bravo ja :D

7. Prešao sam magičnu granicu od top 3000. :D

8. Hvalim se sa kartom za Dipeš Mod.:P

9. Одлична борба Скочко, свака част мађијо!

10. Ja bio na reviju francuskog animiranog filma. Ja hipster!

11. Popio sam dva velika piva i sad mi mnooogo lepo :))

12. Pojela sam tri kriške marmelade sas margarinom. Meni je sad milina. :)

13. Pivo ne može da bude veliko samo taman.

14. Bravo Skocimisu!:)

Odlicno kretanje i koordinacija za velikog coveka, mada bolji si parteras nego udarac.
    Ali kad vidim ova pravila dobijem ospe...

15. Ja sam kršteni parteraš, tako svi treniramo u klubu, forsiramo parter i BJJ, slabo mi to oko udaranja, jbg, svako radi ono što voli :D

16. Pa bas treba da radis ono sto ne volis da bi napredovao, kod nas to ne shvataju ljudi, meni je trener pricao "Budi zahvalan kad te neko umlati, on te u stvari uci nesto", i tako i jeste.
    Imas dobar potencijal, treniraj i neki udaracki sport posebno, mnogo ce da ti znaci, sa sto vise ljudi po njihovim pravilima treniras, sve dalje vidis i kapiras.
    Normalno ako su pravi ljudi neoptereceni i neiskompleksirani.
    Meni je klinac sa 11 godina stigao do cnog pojasa, osvajao medalje, i kad je poceo da stagnira, odma sam ga bacio i na rvanje. Mogu da ti kazem da je odusevljen jasnim pravilima i postenim sudjenjem, to ga je jelo u karateu, ali sada je vec i kao karatista mnogo jaci nego pre.
    Cross training je zakon...:P

17. Ma razumem te u potpunosti, pored ovog treniram još i judo (redovno, jbt sad sam se zapitao kako sve to stignem) + što karate radim sa jednim svjetskim prvakom u iponu, al' ne može preko noći, očekujem rezultate tek sljedeće sezone, a one prave rezultate tek za nekih 5 godina.

Sebi sam zacrtao da u roku od 8 godina postanem svjetski prvak i to je to, nema povlačenja, nema predaje. Ljudi pitaju - pa zar nećeš biti star (pošto ću tada imati, jelte, 30 godina)? Rekoh - ja ću biti 'matori' svjetski prvak a vi ćete biti matore ojebine.

18. volim ljude sa jasnom vizijom. ne daj se pokolebati Skocko, teraj svoj camac.
    @torazulu, tebe trenirao Branko Kinez, kanda?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.