Схватио сам да ће мој рођендан у 2013. години тј. мој осамнаести рођендан, пасти на петак. И то не било који петак. На Велики петак. Стога, дошао сам до закључка да сам ја реинкарнација Исуса Христа, те ћу пратити пут својег претходног Ја и основати своју секту. Волео бих да ми пружите предлоге о уређењу секте, као и да се полако прикључујете како бисмо ојачали редове и најавили неки смак света, па се намлатили пара на средствима за прочишћење и искупљење :))
Ukrao sam toliko knjiga na Sajmu knjiga da ih već nedelju dana gledam i ne znam odakle da počnem. :)
Razmišljam da te prijavim policiji i dam im link tvog FB naloga kako bi te našli...
Nisi valjda pripadnik snaga bezbednosti i u RL-u?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Dobio prvu peticu u gimnaziji..
Схватио сам да ће мој рођендан у 2013. години тј. мој осамнаести рођендан, пасти на петак. И то не било који петак. На Велики петак. Стога, дошао сам до закључка да сам ја реинкарнација Исуса Христа, те ћу пратити пут својег претходног Ја и основати своју секту. Волео бих да ми пружите предлоге о уређењу секте, као и да се полако прикључујете како бисмо ојачали редове и најавили неки смак света, па се намлатили пара на средствима за прочишћење и искупљење :))
Имаш свог првог поданика и свог првог апостола, месијо наш.
Води ме, покажи ми пут, додирни моју руку свети човече !
Не сери.
Е, и казни овог безбожника.
Први апостол: Шерлок
Прва екскомуникација: YeahBatch
Kupio lomaču za ovog iznad.
Ањњњњњњњ п______п
Први поклон за осамнаести :333
Pojela sam bananu sa markicom! Markicu sam podrignula i zalepila na frižidero-smrzivač.
Банану си прождрнула дебела!
Елем, 'тедох да се похвалим да сам одабрао готиван клуб да навијам за.
http://www.dodaj.rs/f/c/5c/3KKOnACL/dsc01141.jpg
Koji su ovi Enemi ??? Da se pohvalim ( znam da je glupo ) 10 reakcija .
Мераклије, Раднички Ниш. х))
Јес да смо примили 9 голова у два кола, ал бар имамо стадион. лололо
Мој клип на јутјубу је од овог часа видело преко 5 милиона људи. Лудница а? Није а? Е да се јебете сви!
Дај линк обожаваоче
http://www.youtube.com/watch?v=_c55cW6UGP0&list=UUvs-tgHbhnXWYhEcwTVQFWA&index=1&feature=plcp
Имаш ону уводну из Серанових :)
Куљ.