U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ukrao sam toliko knjiga na Sajmu knjiga da ih već nedelju dana gledam i ne znam odakle da počnem. :)
Razmišljam da te prijavim policiji i dam im link tvog FB naloga kako bi te našli...
Nisi valjda pripadnik snaga bezbednosti i u RL-u?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Dobio prvu peticu u gimnaziji..
Схватио сам да ће мој рођендан у 2013. години тј. мој осамнаести рођендан, пасти на петак. И то не било који петак. На Велики петак. Стога, дошао сам до закључка да сам ја реинкарнација Исуса Христа, те ћу пратити пут својег претходног Ја и основати своју секту. Волео бих да ми пружите предлоге о уређењу секте, као и да се полако прикључујете како бисмо ојачали редове и најавили неки смак света, па се намлатили пара на средствима за прочишћење и искупљење :))
Имаш свог првог поданика и свог првог апостола, месијо наш.
Води ме, покажи ми пут, додирни моју руку свети човече !
Не сери.
Е, и казни овог безбожника.
Први апостол: Шерлок
Прва екскомуникација: YeahBatch
Kupio lomaču za ovog iznad.
Ањњњњњњњ п______п
Први поклон за осамнаести :333
Pojela sam bananu sa markicom! Markicu sam podrignula i zalepila na frižidero-smrzivač.
Банану си прождрнула дебела!
Елем, 'тедох да се похвалим да сам одабрао готиван клуб да навијам за.
http://www.dodaj.rs/f/c/5c/3KKOnACL/dsc01141.jpg
Koji su ovi Enemi ??? Da se pohvalim ( znam da je glupo ) 10 reakcija .
Мераклије, Раднички Ниш. х))
Јес да смо примили 9 голова у два кола, ал бар имамо стадион. лололо
Мој клип на јутјубу је од овог часа видело преко 5 милиона људи. Лудница а? Није а? Е да се јебете сви!
Дај линк обожаваоче
http://www.youtube.com/watch?v=_c55cW6UGP0&list=UUvs-tgHbhnXWYhEcwTVQFWA&index=1&feature=plcp
Имаш ону уводну из Серанових :)
Куљ.