U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
А текст од двије странице сам набубао напамет :) са сваким зарезом :)
Imaću opomeni iz muzičkog zato što sam na kontrolnom napisao da su Grci svirali na kiti.
Музичко лололо!
6000 ПОСТОВА НА ФОРУМУ! ЉУДИИИИИИИИИИИИИИИ
Pa evo ovako, tačno na današnji dan, pre dve godine registrov'o sam se na Vukajliji.
Otprilike negde u ovo vreme, pošto se sećam da sam bio na poslu kada sam se registrovao.
Nisam očekivao da ću d'ovde dogurati, ovoliko defki napisati, ovako dobro proći, a nisam mogao ni da sanjam da će mi ovaj sajt toliko promeniti život i postati toliko velik deo mene.
Eto da se pohvalim :)
Pa čestitam, ali glavno si zaboravio. Da ti nije ovog sajta, čega još ne bi bilo? M?
Pa rekoh :)
Aha, to je to, sorry, lep pozdraU :))
Fala Nato, pozdrav i tebi :)
Срећан вукајлијашки рођендан Џони! х)
Opa, srećan rođendan, imeni će za nedelju dana! :)
Čestitke Džoni, i meni bio rođendan u ponedjeljak.
Fala svima. Boktemaz'o rođenje k'o juče da je bilo :)
Čestitke Džonsone, da nije tebe ovaj sajt definitivno ne bi bio ovakav!
I ja da se pridružim čestitkama. :)
Čestitke, Džoni. Da nije sajta, ne bismo onako legendarno skontali da se znamo od malih nogu i ponovo zaigrali fudbalicu.
A ono, kao autor. Nisi loš :P
Pozzz, Džoni. Je l' se planira danas neka mala, intimna proslava? :)
Честитке комшо и одавде па да све редно иде до следеће прославе ;)
DŽONI JEMEŠ !
čestitke pašoni!
jebote, meni već druga godina bila krajem oktobra, a tek pre par dana provalio...letu štuke ko dani
E fala ljudi, fala, al' da niste vi takvi ludaci kakvi ste, ne bih ja toliko dugo bio ovde :)