Moram nekome da se pohvalim

1. E, sad imam ukupno hiljadu omiljenovanih defki. kse kse

2. Има ли промил мојих, сунце му?

3. Pa evo ovako, tačno na današnji dan, pre dve godine registrov'o sam se na Vukajliji.
    Otprilike negde u ovo vreme, pošto se sećam da sam bio na poslu kada sam se registrovao.

Nisam očekivao da ću d'ovde dogurati, ovoliko defki napisati, ovako dobro proći, a nisam mogao ni da sanjam da će mi ovaj sajt toliko promeniti život i postati toliko velik deo mene.

Eto da se pohvalim :)

Опаааа, честитам. Ја за три месеца пуним три године. Још мало па ћу у школу да кренем. :Д

4. Čestitke Džokuru od srca. :)

Има ли промил мојих, сунце му?

Ima, mislim bar dve-tri. Mada, sada neko vreme ću da se držim na hiljadu, jesam laka na plusu i zvezdi, ali sada ću da budem laka samo na plusu, za zvezde ćemo se ponovo aktivirati kasnije. :P

5. Прво женско које је признало да је лако. Идем сад да те излајкујем.

6. Hahahahahahahahahhahahaha! To je ono selektivno čitanje. :)

7. Строго између редова. :)

8. nemo' ja anu da zovem! :D

9. Ћут' тамо, нит' шта чула, нит' шта видјела. :Д

10. Kupljena gitara akustara.

11. danas razmisljao sam o tome da se okupam

12. Sinoć sam svojim rukama popravio veš-mašinu.

13. Ја сам данас цео дан био у болници, пазио на бабу јер је била на контроли, кук сломила, па појма немам шта се цео дан издешавало што се свега тиче, па немам ни због чега да се једем и бринем.
    ЕДИТ: не знам да ли је то за неку похвалу, али се осећам "чистије" без тих информација које отприлике могу да начујем сходно писанијама овде.

14. Kako sam se naspavalaaaaaaaaa

15. Blago tebiiii :) Ako si!

16. Znači večeras jedeš ručak za večeru. :)

17. Ja sam rešila da obradujem sina i za večeru pravim kung-pao piletinu, a da ne bi sve bilo u orijentalnom fazonu, za ručak se kuva pasuljaga! Hel jea!
    JA KUVAM! :)

18. kung-pao piletinu

A recept? Ništa?

19. Kung-pao? Moja omiljena.
    Piletina, praziluk, crvena paprika, kikiriki, soja sos. Mljac :)))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.