Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E, sad imam ukupno hiljadu omiljenovanih defki. kse kse
Има ли промил мојих, сунце му?
Otprilike negde u ovo vreme, pošto se sećam da sam bio na poslu kada sam se registrovao.
Nisam očekivao da ću d'ovde dogurati, ovoliko defki napisati, ovako dobro proći, a nisam mogao ni da sanjam da će mi ovaj sajt toliko promeniti život i postati toliko velik deo mene.
Eto da se pohvalim :)
Опаааа, честитам. Ја за три месеца пуним три године. Још мало па ћу у школу да кренем. :Д
Čestitke Džokuru od srca. :)
Ima, mislim bar dve-tri. Mada, sada neko vreme ću da se držim na hiljadu, jesam laka na plusu i zvezdi, ali sada ću da budem laka samo na plusu, za zvezde ćemo se ponovo aktivirati kasnije. :P
Прво женско које је признало да је лако. Идем сад да те излајкујем.
Hahahahahahahahahhahahaha! To je ono selektivno čitanje. :)
Строго између редова. :)
nemo' ja anu da zovem! :D
Ћут' тамо, нит' шта чула, нит' шта видјела. :Д
Kupljena gitara akustara.
Nabavio vutru.
danas razmisljao sam o tome da se okupam
Sinoć sam svojim rukama popravio veš-mašinu.
Ја сам данас цео дан био у болници, пазио на бабу јер је била на контроли, кук сломила, па појма немам шта се цео дан издешавало што се свега тиче, па немам ни због чега да се једем и бринем.
ЕДИТ: не знам да ли је то за неку похвалу, али се осећам "чистије" без тих информација које отприлике могу да начујем сходно писанијама овде.
Kako sam se naspavalaaaaaaaaa
Blago tebiiii :) Ako si!
Znači večeras jedeš ručak za večeru. :)
Ja sam rešila da obradujem sina i za večeru pravim kung-pao piletinu, a da ne bi sve bilo u orijentalnom fazonu, za ručak se kuva pasuljaga! Hel jea!
JA KUVAM! :)
A recept? Ništa?
Kung-pao? Moja omiljena.
Piletina, praziluk, crvena paprika, kikiriki, soja sos. Mljac :)))