Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
E, sad imam ukupno hiljadu omiljenovanih defki. kse kse
Има ли промил мојих, сунце му?
Otprilike negde u ovo vreme, pošto se sećam da sam bio na poslu kada sam se registrovao.
Nisam očekivao da ću d'ovde dogurati, ovoliko defki napisati, ovako dobro proći, a nisam mogao ni da sanjam da će mi ovaj sajt toliko promeniti život i postati toliko velik deo mene.
Eto da se pohvalim :)
Опаааа, честитам. Ја за три месеца пуним три године. Још мало па ћу у школу да кренем. :Д
Čestitke Džokuru od srca. :)
Ima, mislim bar dve-tri. Mada, sada neko vreme ću da se držim na hiljadu, jesam laka na plusu i zvezdi, ali sada ću da budem laka samo na plusu, za zvezde ćemo se ponovo aktivirati kasnije. :P
Прво женско које је признало да је лако. Идем сад да те излајкујем.
Hahahahahahahahahhahahaha! To je ono selektivno čitanje. :)
Строго између редова. :)
nemo' ja anu da zovem! :D
Ћут' тамо, нит' шта чула, нит' шта видјела. :Д
Kupljena gitara akustara.
Nabavio vutru.
danas razmisljao sam o tome da se okupam
Sinoć sam svojim rukama popravio veš-mašinu.
Ја сам данас цео дан био у болници, пазио на бабу јер је била на контроли, кук сломила, па појма немам шта се цео дан издешавало што се свега тиче, па немам ни због чега да се једем и бринем.
ЕДИТ: не знам да ли је то за неку похвалу, али се осећам "чистије" без тих информација које отприлике могу да начујем сходно писанијама овде.
Kako sam se naspavalaaaaaaaaa
Blago tebiiii :) Ako si!
Znači večeras jedeš ručak za večeru. :)
Ja sam rešila da obradujem sina i za večeru pravim kung-pao piletinu, a da ne bi sve bilo u orijentalnom fazonu, za ručak se kuva pasuljaga! Hel jea!
JA KUVAM! :)
A recept? Ništa?
Kung-pao? Moja omiljena.
Piletina, praziluk, crvena paprika, kikiriki, soja sos. Mljac :)))