Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Đuveč? :)
У четвртак сам Свирао етно песме на свечаности у мојој школи поводом доласка Деце са Косова.
Ma kakav đuveč, gde vidiš boraniju i paradajz?
Lepo propržiš belu pileĆinu na rezance uvaljanu u skrob, pa izvadiš, pa ispržiš praziluk i crvenu papriku, vratiš piletinu, dodaš smrvljeni kikiriki i soja sos, naliješ malo bujona da se izdinsta i zagusti, ovamo obariš basmati pirinač i posle oližeš tanjir :)
I kako ti je sada?
;-)
Ja pravim posebno na "Vangogovski" način, eda bih i ja strpala malo u kljun-bez mesa.
Na jakoj vatri propržim praziluk, šargarepu(sečenu na komade,ne rendanu), baburu , tikvicu. Dodam kikiriki na kraju i "povežem" soja sosom i gustinom. Piletinu posebno propržim na ulju, pa mesojedi to pomešaju, a ja je'm klot povrće uz pirinač :)
Па фино је било. После ми сви рекли како сам добро свиро, ето да се похвалим.
meni su sve te varijante đuveči - čim se meša meso i povrće u sitnim komadima u jednu masu to je đuveč :)
Idi bre Bruse, to ne očekujem od tako kreativne osobe ko što si ti!
:)
I meni se sviđa recept njam!
Pa ne meša se u jednu masu, pirinač je sa strane :)
Све је то ђувеч
kreativno je kad Kinez očisti živog šarana, potopi u ključalo ulje i donese ti na sto, a njemu se još usta otvaraju :)
volim ja da budem kreativan, ali mi lakše da sva ta jela zovem jednim imenom...
Jeste, to sam zaboravila da pomenem, pirinač se baška obari i služi uz jelo.
Fala Nato :*
Piletina? LJOLJ
http://zena.hr/images/upload/foto_356.jpg
Potpisao sam Box 4 ugovor sa Telekomom, sad imam 6 Mbita protok interneta i ne mogu da ga iskoristim nikako...
you did not just say that?!
https://www.youtube.com/watch?v=hVrOb1f67S8
Валдемаре, овај исти ти, само што се зове Владимир.
АААА, 1000 постова на форуму...
Čestitam! :)