Moram nekome da se pohvalim

1. Piletina, praziluk, crvena paprika, kikiriki, soja sos.

Đuveč? :)

2. У четвртак сам Свирао етно песме на свечаности у мојој школи поводом доласка Деце са Косова.

3. Ma kakav đuveč, gde vidiš boraniju i paradajz?
    Lepo propržiš belu pileĆinu na rezance uvaljanu u skrob, pa izvadiš, pa ispržiš praziluk i crvenu papriku, vratiš piletinu, dodaš smrvljeni kikiriki i soja sos, naliješ malo bujona da se izdinsta i zagusti, ovamo obariš basmati pirinač i posle oližeš tanjir :)

4. Свирао сам етно песме на свечаности у мојој школи поводом доласка Деце са Косова.

I kako ti je sada?

;-)

5. Ja pravim posebno na "Vangogovski" način, eda bih i ja strpala malo u kljun-bez mesa.

Na jakoj vatri propržim praziluk, šargarepu(sečenu na komade,ne rendanu), baburu , tikvicu. Dodam kikiriki na kraju i "povežem" soja sosom i gustinom. Piletinu posebno propržim na ulju, pa mesojedi to pomešaju, a ja je'm klot povrće uz pirinač :)

6. Па фино је било. После ми сви рекли како сам добро свиро, ето да се похвалим.

7. meni su sve te varijante đuveči - čim se meša meso i povrće u sitnim komadima u jednu masu to je đuveč :)

8. Idi bre Bruse, to ne očekujem od tako kreativne osobe ko što si ti!
    :)

9. I meni se sviđa recept njam!

10. Pa ne meša se u jednu masu, pirinač je sa strane :)

11. Pa ne meša se u jednu masu, pirinač je sa strane :)

Све је то ђувеч

12. kreativno je kad Kinez očisti živog šarana, potopi u ključalo ulje i donese ti na sto, a njemu se još usta otvaraju :)

volim ja da budem kreativan, ali mi lakše da sva ta jela zovem jednim imenom...

13. Jeste, to sam zaboravila da pomenem, pirinač se baška obari i služi uz jelo.
    Fala Nato :*

14. Potpisao sam Box 4 ugovor sa Telekomom, sad imam 6 Mbita protok interneta i ne mogu da ga iskoristim nikako...

15. meni su sve te varijante đuveči - čim se meša meso i povrće u sitnim komadima u jednu masu to je đuveč :)

you did not just say that?!

16. Валдемаре, овај исти ти, само што се зове Владимир.

17. АААА, 1000 постова на форуму...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.