Moram nekome da se pohvalim

1. đe neću, sunce ti, muzu nas k'o mlade simentalke :)

2. Jes, i to neće iz vimena nego venu traže odmah.

3. budale
    a osevapili bi se, filozofski pun vimena

4. асам се најо.

5. (ps. ipče, valjda vidiš ovo)

:)gde mogu da se prijavim?

6. и све глеаш у хадеу, лудница, бразрерс, по черес минута.

7. :)gde mogu da se prijavim?

27og, samo dođeš tamo, sala 2, valjda dobiješ i hrane neke, i mo'š da odsustvuješ sa predavanja cili dan. ljepota. (:

8. Ma može da se ode i u zavod za transfuziju, ako omašite datum, pa tamo da date. Samo tražite da vam daju potvrdu da ste dali krv, da imate da pokažete na fakultetu.

9. Najjakiji crtani :)

10. Danas se navršava tačno godinu dana od početka mog bivstvovanja na ovom cenjenom sajtu.

11. Napravio sam savršenu toplu čokoladu sa čilijem, MRNJAU!

I popio je uslast, sace osjećam ko astečki poglavica!

12. Duplo veselje- sutra napuštam judeomasonsku Švajcarsku i selim u opušteni Portugal. Viva Lisboa! I večeras ima da se napijem k'o mila majka. ;-)

13. e nek je uzdravlje i sasrećom!
    bar je toplije tamo ako ništa drugo.

14. Uh, al ćeš krkati mesište u Ližboi, ajzdrao!

15. Manijače, hvala. Em toplije vreme, em topliji i opušteniji ljudi. Da sam ostao ovde još godinu ili bih poludeo ili bih nekog izdegenečio. Zamolili me bili da ostanem još neko vreme ovde - "Hvala vama na svemu ali- E, ne'š kolega! Od sada smo viši prijatelji, u glavu mi pamet ućeraste. Odoh ja međ toplokrvne ljude..." ;-)
    Skočimišu, u Lisabonu tri bečke pet evra.;-)

16. Kacam zadnji put bio u Ližbua, bio na večeri u nekom vrh restoranu, i sad kao oni će nama servirati po njihovim tradicijama, i iznosi garson jedno jelo, brat bratu po kile mesa, ja se oždro, kad ide drugi tanjir, ja gledam u ono, šta ću vidim svi jedu, pojedem i ja, ide treći tanjir, oću puknem, sve bolje od boljeg a sve meso na razne načine i tako jedno sat vremena, lik samo nanosi... Pojeo sam bar 3 kile mesa za večeru.

A za ručak sutradan nešto slično, samo što lik stoji kraj tebe sa velikim komadom mesa nabijenim na neku viljušku i kad ti poždereš samo mu klimneš glavom i on ti odsiječe novi komad, i tako dok ne eksplodiraš xD

17. A ne bih rekao ovako odokativno da su Portugalci generalno nešto djembeli :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.