Ma može da se ode i u zavod za transfuziju, ako omašite datum, pa tamo da date. Samo tražite da vam daju potvrdu da ste dali krv, da imate da pokažete na fakultetu.
Manijače, hvala. Em toplije vreme, em topliji i opušteniji ljudi. Da sam ostao ovde još godinu ili bih poludeo ili bih nekog izdegenečio. Zamolili me bili da ostanem još neko vreme ovde - "Hvala vama na svemu ali- E, ne'š kolega! Od sada smo viši prijatelji, u glavu mi pamet ućeraste. Odoh ja međ toplokrvne ljude..." ;-)
Skočimišu, u Lisabonu tri bečke pet evra.;-)
Kacam zadnji put bio u Ližbua, bio na večeri u nekom vrh restoranu, i sad kao oni će nama servirati po njihovim tradicijama, i iznosi garson jedno jelo, brat bratu po kile mesa, ja se oždro, kad ide drugi tanjir, ja gledam u ono, šta ću vidim svi jedu, pojedem i ja, ide treći tanjir, oću puknem, sve bolje od boljeg a sve meso na razne načine i tako jedno sat vremena, lik samo nanosi... Pojeo sam bar 3 kile mesa za večeru.
A za ručak sutradan nešto slično, samo što lik stoji kraj tebe sa velikim komadom mesa nabijenim na neku viljušku i kad ti poždereš samo mu klimneš glavom i on ti odsiječe novi komad, i tako dok ne eksplodiraš xD
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
đe neću, sunce ti, muzu nas k'o mlade simentalke :)
Jes, i to neće iz vimena nego venu traže odmah.
budale
a osevapili bi se, filozofski pun vimena
асам се најо.
:)gde mogu da se prijavim?
редтјуб.
и све глеаш у хадеу, лудница, бразрерс, по черес минута.
27og, samo dođeš tamo, sala 2, valjda dobiješ i hrane neke, i mo'š da odsustvuješ sa predavanja cili dan. ljepota. (:
Ma može da se ode i u zavod za transfuziju, ako omašite datum, pa tamo da date. Samo tražite da vam daju potvrdu da ste dali krv, da imate da pokažete na fakultetu.
ćool!
Нашао песму рена и стимпија
http://www.youtube.com/watch?v=S2r1BUHKBIo
Najjakiji crtani :)
Danas se navršava tačno godinu dana od početka mog bivstvovanja na ovom cenjenom sajtu.
Napravio sam savršenu toplu čokoladu sa čilijem, MRNJAU!
I popio je uslast, sace osjećam ko astečki poglavica!
Duplo veselje- sutra napuštam judeomasonsku Švajcarsku i selim u opušteni Portugal. Viva Lisboa! I večeras ima da se napijem k'o mila majka. ;-)
e nek je uzdravlje i sasrećom!
bar je toplije tamo ako ništa drugo.
Uh, al ćeš krkati mesište u Ližboi, ajzdrao!
Manijače, hvala. Em toplije vreme, em topliji i opušteniji ljudi. Da sam ostao ovde još godinu ili bih poludeo ili bih nekog izdegenečio. Zamolili me bili da ostanem još neko vreme ovde - "Hvala vama na svemu ali- E, ne'š kolega! Od sada smo viši prijatelji, u glavu mi pamet ućeraste. Odoh ja međ toplokrvne ljude..." ;-)
Skočimišu, u Lisabonu tri bečke pet evra.;-)
Kacam zadnji put bio u Ližbua, bio na večeri u nekom vrh restoranu, i sad kao oni će nama servirati po njihovim tradicijama, i iznosi garson jedno jelo, brat bratu po kile mesa, ja se oždro, kad ide drugi tanjir, ja gledam u ono, šta ću vidim svi jedu, pojedem i ja, ide treći tanjir, oću puknem, sve bolje od boljeg a sve meso na razne načine i tako jedno sat vremena, lik samo nanosi... Pojeo sam bar 3 kile mesa za večeru.
A za ručak sutradan nešto slično, samo što lik stoji kraj tebe sa velikim komadom mesa nabijenim na neku viljušku i kad ti poždereš samo mu klimneš glavom i on ti odsiječe novi komad, i tako dok ne eksplodiraš xD
A ne bih rekao ovako odokativno da su Portugalci generalno nešto djembeli :)