Rekoh ja davno da je on mason al' nećete vi da slušate Skočka....
jeste, mason, samo im jos ja trebam... polazem vozacki ispit, posto srpska dozvola ni za kurac ne vazi ovde, neko im valjda reko kako panduri odredjuju ko ce i kako da polozi u srbiji. pa moras jedno pola sata da vozis, da vide dal umes da vozis i da postujes pravila.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
jeste, mason, samo im jos ja trebam... polazem vozacki ispit, posto srpska dozvola ni za kurac ne vazi ovde, neko im valjda reko kako panduri odredjuju ko ce i kako da polozi u srbiji. pa moras jedno pola sata da vozis, da vide dal umes da vozis i da postujes pravila.
a ja budala nisam zamenio u irskoj, tamo nije moralo... inace ne bi morao da polazem ovde :)
Koji si ti nesrbin ustvari.
Smuvao sam ribu koja je fotomodel i koja se pojavljuje u spotu Sandre Afrike OPAAAAAAA! :D
Photo or didn't happen.
Oćeš da ti dam pass mog fejsa pa ti uđi tamo i provjeri? :D
Jok, time ugrožavaš sebe a ja baš volim da pravim dar-mar. :) Samo ti baci fotku vas dvoje da možemo da ti verujemo, ovako je samo puko hvalisanje.
Okle mi fotka, leptijebem, kad smo se sinoć skontali? xD
Iznenađuješ me :D
Daj broj.
Ae, napravi je večeras pa je okači ovde. Znam da 'oćeš. :)
Гледај скочка са смајлијима ко мало ђете. Види се да си срећан xD :D :P
Normalno da je srećan. I ja bih bila srećna da sam pored takve ribe. :)
OPAAAAAAAA IDEMO LUDILOOOO :D
Na današnji dan, pre tačno 5 godina, registrovan je član pod brojem 1677 i nick-om "Kurd" na sajtu www.vukajlija.com. :-)
Sve ostalo je historija :D
Pa, lepo. :) Jedva čekam da dođe Maj pa da se i ja pohvalim. :)
Изашла коначно реклама коју смо снимали пре месец дана...
http://vimeo.com/53926777
prešla iz plavuša u crnke:DDD svidja mi se BAŠ:))
aaa
na mom faksu ako daš krv, besplatna prijava ispita u januaru
ušteda - dvije tisuće
hvala, filozofski fakultetu!
(ps. ipče, valjda vidiš ovo)
sram vas bilo filozofi što trgujete krvlju :)